Надеждни, здрави и удобни – такива офис столове се предлагат в магазин Арена

офис стол

Списъка с критерии, които навряно сте си направили за покупката на нов офис стол е достатъчно дълъг и съдържа какви ли не екстри, които държите новата ви мебел да притежава. Но в основата на всяко едно крайно решение е да се гарантира качество и оптимално достъпна цена. Здрави офис столове Арена ще представим в днешната публикация. Тъй като все по-голям стана интереса на потребителите към новите идеи с повече способности и качество то това несъмнено предизвиква въпросът дали този тип решения са оптимално здрави и могат да ни гарантират стабилност, удобство и комфорт при използване.

Президентски офис стол Carmen 6514 с подлакътници

Това е класически екземпляр, с който наистина ще можете да решите казуса с осигуряване на качествено и здраво обзавеждане а работната зона. Модела е наистина изумителен, тъй като гарантира с качествата си феноменално удобство и перфектна идилия. Със сигурност, когато търсите най-доброто решение няма как да не забележите, че  Carmen 6514 продукта, с който ще се насладите на оптимален комфорт.

Сред гарантиращите здравината елементи характерни за този офис стол са:

  • Устойчива и с висока товароносимост метална хромирана основа;
  • Лесно подвижни и комфортни колелца;
  • Люлеещ механизъм, допринасящ за релаксацията на тялото и подобряване на кръвообращението;
  • Ефективно и лесно коригиране на височината на седалката;
  • Механизми за корекция на ъгъла на облегалката.

Все по-често клиенти избират да инвестират в този здрав и сигурен модел офис стол. Не само, че е удивителен и изглежда впечатляващо, но и особеностите му са достатъчно красноречиви за да може всеки да се наслади на безупречно удобство по време на работа.

Президентски ергономичен офис стол Bruno

стол

Факта, че е дефиниран като президентски идва да покаже едно много високо ниво на изработка. Но не това е решаващо за избирането на модела. Всъщност се оказва, че тук акцента е върху наличието на лумбална опора. Така тялото ще бъде позиционирано в такава позиция, която напълно би осигурила удобство и комфорт без напрежение и усещане за умора независимо от продължителността на престоя.

Отличителните качества, с които този модел от Арена буди интерес са:

  • Вложени висококачествени материали;
  • Корекция на височината на седалката;
  • Регулиране на облегалката съобразно желаната позиция на гърба;
  • Заключващи механизми, стабилизиращи ключови зони, които могат да осигурят оптимална сигурност и удобство.

Дори модела да не ви се струва толкова здрав заради по-елегантния си дизайн то имайте предвид, че предоставената от производителя гаранция е 24 месеца. А това говори, че дори при интензивно натоварване можете да разчитате на ефективност, надеждност и безупречен комфорт.