Как да изберем подходящи офис столове

стол сиена

Обстановката и интериорът са важни и на работното място, тъй като там хората прекарват голяма част от деня си. Всяка фирма трябва да се погрижи офиса ѝ да разполага с нужните артикули и да осигури на своите служители подходяща и здравословна работна среда. Когато прекарвате по осем часа на ден в седнало положение, едно от най-важните неща на които трябва да обърнете внимание са различните модели офис столове. Те се грижат за това да не изпитвате болки в гърба и кръста, дискомфорт и схващания. Препоръчваме ви каталога на онлайн магазин https://venus.bg/офис-столове/, защото моделите са разнообразни, ергономични и качествено изработени.

Какъв работен стол да изберем

Класическите модели конструирани за работа на компютър задължително трябва да присъстват във всяка добра фирма. Те дават възможност на човек да промени някои от параметрите им – като височина, наклон, подлакътници и други, за да направи артикула комфортен за личните си изисквания. Точно тези функционалности правят един офис стол ергономичен. Разновидностите са много, но може да се ръководите от цената и качеството на изработка. Venus.bg иска да насочи вниманието ви към следния модел. Работен офис стол Carmen 7040 с мрежа и подлакътници – Сив:

работен офис стол
  • Работният офис стол „Carmen 7040“ е със стилна визия, модерен, удобен и притежава здрава хромирана основа;
  • За да се чувствате комфортно в него, моделът е оборудван с регулируем люлеещ механизъм;
  • Лумбална опора и газов амортисьор за коригиране на височината;
  • Максимално натоварване 100 кг.

Подобна качествена мебел ще ви гарантира удобство през целия работен ден. Не пропускайте възможността да се настаните по подходящ начин, за да не навредите на здравето си.

Защо е от значение да оборудвате и с посетителски модели

Служителите, които работят ежедневно във офиса разбира се трябва да са настанени добре, но в случая не бива да се пропуска и покупката на един друг артикул. Посетителският стол понякога остава пренебрегван, но той задължително трябва да присъства. Неговата визия и функция са доста по-различни от класическия компютърен вариант. Тук обикновено няма колелца, позициите не могат да се променят, но пък моделите предлагат гарантирана здравина и комфорт. На тях настанявате вашите гости, бъдещи работници или партньори. Ако подберете правилен модел, който визуално да подхожда на интериора и да бъде достатъчно удобен ще направите добро впечатление у хората. Наличието на качествени посетителски модели говори за това, че държите на всеки човек и естествено изграждате добра репутация.

Днес лесно ще намерите правилните модели, тъй като онлайн магазинът ви предоставя шанс да избирате между различни видове, дизайни и функционалности.