Да внесем скандинавски стил в спалнята

Напоследък спалните в скандинавски стил са много привлекателни, но как точно изглеждат те. Този дизайн, придава на стаята светло и в същото време успокояващо излъчване. Промените, които може да направите във вашата спалня, ще ви накарат да се чувствате комфортно, през всеки един сезон. Подходящо обзавеждане, бихте открили в https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. Очарованието на скандинавския дизайн, привлича много хора по целия свят. Подходящите спални комплекти venus, ще накарат стаята да придобие тази скромна функционалност.

Минимализъм по скандинавски

Всъщност той е неразделна част от излъчването му. Това го прави, изключително подходящ за модерните жилища, чиито собственици не желаят излишество от елементи и претрупано пространство. Характерна черта на скандинавските интериори са неутралните цветове. Ако боядисате спалнята си в светли нюанси, като класическото бяло, светло бежаво, или пастелно, ще се доближите максимално до търсения ефект.Спален комплект

Не бива да подценяваме обаче и класическите цветове, като черно и сиво. Черният цвят, помага да изпъкнат светлите стени и осигурява необходимия визуален баланс.

Да подберем подходящи спални комплекти от venus:

  • Спален комплект Лимитид W974 ST2/ LM 63/Soft 31- 144/190. Тази комбинация е с много елегантен цвят, подходящ за скандинавския интериор. Леглото е с висока тапицирана табла в светло. Гардеробът съответно е с две плъзгащи врати, което ви снабдява с простор в стаята, а красивите нощни шкафчета, придават една завършеност.
  • Спален комплект Лагуна за матрак 160/200 см. – Дъб пикардия / Бяло. При този модел леглото е с повдигащ механизъм, едно допълнително удобство. Двукрилният гардероб, също е с плъзгащи врати, а едната е огледална.

Това са две идеи за подходящи спални комплекти venus в палитри подходящи за любителите на свежия скандинавски стил. Стаята би станала наистина комфорта, ако добавите поне една картина и разбира се килим в светли тонове. Добър акцент в помещението е например дървеният под. Дървото създава топлина и придава на стаята естествен чар. Използването на живи растения е един лесен начин, да внесете малко цвят, без да прекалявате с количеството.