Системи от модули за организация на уютен хол

секция

Хола е едно от най-често използваните места в жилището ни. Определено това, от което се ръководим при обзавеждането му е стилната, приятна и уютна атмосфера. Освен, че цялото семейство прекарва не малка част от времето си тук то холната зона се използва и като гостна стая, което е още една причина подбора на мебели да бъде изцяло съобразено и т това ѝ предназначение.  Освен комфортна мека мебел представяме модулна система секция, благодарение на чието присъствие успяваме да внедрим идеалната и шик обстановка, към която се стремим. За да помогнем и на вас да се справите с това нелеко начинание ще ви запознаем с два от най-продаваните модела системи от модулни секции на виртуалната платформа Арена.

Модули за секция Силке

Композицията се предлага в две цветови комбинации като едната е, Матера и Дъб Вотан, а втората е предназначена за почитателите на по-светлите тонове и включва Бяло гланц и Дъб Вотан. Прекрасно допълнение и за вашия хол е тази система, тъй като е нейното стилно е елегантно излъчване ще ви осигури така желания холен комфорт.

Системата се предлага в разнообразни модули, които можете да съчетаете по начин, който напълно да ви удовлетвори. Сред най-впечатляващите са:

  • Модул ТВ шкаф нисък;
  • Скрин с витрини;
  • Висок шкаф с витрини;
  • Етажерки.

Особеностите на системата от модули е в това, че е свръх модерно интериорно решение, с което си осигурявате една елегантна и прекрасно аранжирана атмосфера. А внимание заслужават ЛПДЧ плоскостите, витрините от закалено стъкло, механизми за отваряне при докосване както и LED осветление, което е по избор.

Модули за секция РИМИНИ

модулна секция

Ако системата Силке ви се е сторила прекалено голяма за вашия малък хол то това, което представяме на вниманието ви е Римини. Неповторимо привлекателна, очарователна и креативна секция, която се отличава с иновативната си визия. Модулите Римини са идеални както за холно обзавеждане така и за всеки друг тип пространство, в което се използва телевизор или пък има нужда от етажерки и друг тип модули за стилно и елегантно организиране на пространството.

Неповторимостта и уникалността на тази мебел е подчертана от факта, че основата е ниска мебел, а останалите компоненти могат да бъдат позиционирани на предпочетени от вас места. Римини е решението, с което:

  • Обзавеждане всекидневна;
  • Организирате спалната зона;
  • Декорирате детската стая;
  • Създавате повече уют в работния офис.

Още интересни и впечатляващи идеи за разнообразие от секции можете да откриете в каталога на магазин Арена.