За чисти подови настилки се доверете на експерти

Килим

Килимите и мокетите носят невероятен уют и топлина в интериора на дома ни. Поради влакнестия си състав обаче те задържат огромни количества прах и мръсотия. Причина са и за отключване на алергии свързани с дихателните пътища, а това е доста сериозен мотив да сте по-взискателни и отговорни към процесите на почистване. Дори ежедневно да използвате прахосмукачка то наслоената мръсотия трудно може да се отстрани с домашен уред, а това налага да се възползвате от професионално чистене на меки настилки, за които можете да намерите подробна информация тук https://euroclear.bg/home-02-2-4/.

Какво представлява прането на меки подови настилки

Специализираната техника, която се използва от екипите осигуряващи почистване на килими и мокети определено е в основата на детайлното и прецизно отстраняване на праха и замърсяванията. Принципа на действие се свързва с:

  • Прахосмучене;
  • Изтупване;
  • Пране;
  • Дезинфекция;
  • Ароматизиране;
  • Подсушаване.

Удобството от използването на професионална услуга се състои в това, че домакинството може веднага след манипулацията да използва меката настилка, тъй като не е необходимо допълнително време за нейното подсушаване. Идеалната алтернатива за чистотата във вашия дом е професионалната услуга за пране на килими и мокети, тъй като благодарение на периодичното прилагане можете да си осигурите много повече чистота, уют и свежест в помещението. Без алергии и без наслоена прах, а уникално чисти подови настилки, на които децата могат спокойно да играят и да се забавляват.

Защо е важно подовите настилки да са чисти

мокет

Пода е мястото, което разпространява най-много замърсявания. При всяко стъпване от мръсния килим или мокет буквално извират множество невидими микроорганизми, които поглъщате чрез вдишване. Това е една от причините за често боледуване особено при малките деца, които са непрекъснато на пода за да играят.

Професионалното почистване ви осигурява:

  • Експертно премахване на бактерии, вируси и други алергени от настилката;
  • 100 % ефективно почистване;
  • Прецизно и детайлно премахване на мръсотията ори в най-долния и труднодостъпен слой с обикновена прахосмукачка;
  • Освежаване на въздуха и намаляване на риска от поява на алергии, които причиняват затруднено дишане.

Абсолютно необходимо е при натоварени пространства като офиси, хотели, административни сгради и други да бъде извършвано професионално почистване и пране на подови настилки през едномесечен период. За домашни условия е допустимо този процес да бъде повеждан през 6 месеца, предвид това, че не влизате с обувки в жилището си.

Когато търсите експертна професионална услуга се доверете на екип, който има опит, разполага с качествени машини и пособия за извършване на манипулацията и може да предостави отлична оферта.