Как да обзаведем перфектно кухнята

обзавеждане за кухня

Сигурно и вие сте от хората на които им доставя безкрайно удоволствие да избират нови мебели за жилището си. Откриването на красиви артикули, които да допълнят интериора или да обновят стария винаги е приятно занимание, което ще внесе ново излъчване и ще ни предостави повече удобство. Обзавеждането на кухнята обаче е малко по-специфично, защото в тази стая обикновено кипи усилена дейност. Тук се приготвя храната,  закусваме и пием кафе, подреждаме много на брой неща също мием и съдове. Прекрасни нови мебели подходящи за кухнята ще намерите в Магазини Венус. Комплектите са произведени внимателно и прецизно от здрави материали, които ще ви донесат много комфорт и удобство когато използвате шкафовете.

С какво се характеризират моделите на кухненското обзавеждане

Главно предимство на съвременното обзавеждане на кухня е начина по който изглежда визуално и качеството на материали използвани за направата на шкафовете. MDF и ПДЧ плоскостите имат перфектни характеристики, които ги доближават до естествената дървесина. Те обаче са много по-леки, обработват се лесно и дават възможност да избирате от разнообразни цветови тоналности. На външен вид шкафовете изглеждат луксозни като предлагат електроуредите да бъдат вградени. Винаги присъства удобният плот на който да обработваме продуктите и съответно термогръб който да предпазва стената от замърсявания. Магазини Венус ви представят характеристиките на един съвременен и много красив модел обзавеждане. Готова кухня Сити 969 – МДФ Бежово гланц/Дъб натурал – 560 см. – с цял термоплот, плавно затваряне:

кухня сити
  • БФ-Дъб натурал-06-48 – Колонен шкаф с четири врати, подходящ за вградени фурна и микровълнова фурна;
  • 4 бр. БФ-Дъб натурал-06-23 – Долен кухненски шкаф с две врати и един рафт вътре, подходящ за вградена мивка (80 см.);
  • БФ-Бежово гланц-05-50 – Колонен шкаф за вграден хладилник;
  • 2 бр. БФ-Бежово гланц-05-48 – Колонен кухненски шкаф с четири врати, подходящ за вградени фурна и микровълнова фурна;
  • За горния ред са преведени 4 бр. БФ-Бежово гланц-05-107 – Горен шкаф с две хоризонтални вратички, с различна дълбочина на нивата.

Комплексно обзавеждане обхващащо всички аспекти на работната площ, която ви е необходима в тази зона.

Защо да се доверим на интернет магазин

Подобна мебелировка би могла да се поръча и по индивидуален проект, но това е прекалено скъпо удоволствие което не би могъл да си позволи всеки. Ето защо онлайн магазините са създали комбинации, които са на достъпна цена с перфектно качество и много подробни описания на артикулите. Няма да се затрудните да вземете размери на помещението в дома си и да откриете перфектният комплект, който ще ви служи безпроблемно дълго време. Ценовият диапазон е голям, така че ще намерите както много достъпни модели така и дизайнерски.