Струва ли си покупката на еднолицев матрак

матрак

Една от причините клиенти да избират еднолицеви матраци е това, че тяхната цена е с до 40 % по-ниска от тези с две лица. Доста примамлив аргумент, който би ви мотивирал да изберете такова решение и за своето легло. Дали обаче е достатъчно да сме удовлетворени само от цената на продукта? Разбира се, че когато купуваме матрак е необходимо да проявим нужната отговорност т.е. избирайки го е важно да помислим за усещането, което той ще ни носи. За да ви запознаем с богатия асортимент от категорията то тук https://www.mebeliarena.bg/матраци/еднолицеви-матраци имате възможността да се срещнете с едни от селектираните и доказани продукти, които освен това се предлагат и на доста ниски цени.

Продукт за перфектен сън

Здравословното ни състояние както физическото така и психическото до голяма степен са повлияни именно от качеството на съня. Когато човек е спал добре през нощта и е имал възможността да възстанови силите си, да изчисти съзнанието и мислите си от негативите то тогава е тонизиран и в добро настроение. А еднолицевия матрак се оказва не по-малко грижовен и отговорен за здравето ви от всеки друг алтернативен продукт.

Това, че е с вградена рамка много клиенти приемат като бонус. В крайна сметка няма нужда да влагат допълнителни средства за подматрачна рамка. И ето, че освен ниска цена модела с едно лице ще ви гарантира перфектен сън, благодарение на:

  • Сертифицираната си изработка;
  • Висококачествени материали, използвани за производството на продукта;
  • Дълголетие, гарантирано с експлоатационен срок от над 5 години.

Ето, че ако търсите достъпно и бюджетно решение то еднолицевия матрак е една доста интересна идея, от която да се възползвате за да бъде съня здравословен и пълноценен.

Основни качества

Еднолицев матрак

Като всеки друг спален продукт и еднолицевия матрак си има своите особености. Когато избирате е нужно да се водите именно от тях. Те са вашия ориентира за персонална грижа и комфорт.

Основните характеристики и качества, които са отличителни за този тип продукти са:

  • Вградена рамка. Тя може да бъде както цяла плоскост така и ламелна, статична или с повдигащ се механизъм;
  • Избор на пълнеж. Както при тези с две лица и тук можете да избирате типа на пълнежа така, че да си гарантирате оптимален комфорт;
  • Твърдост. Всяко тяло си има своите специфики. Едни хора обичат да спят на твърдо, а други предпочитат повече мекота. Ето, че и тук можете да избирате вариант, който напълно да ви удовлетвори.

Еднолицевите не са за подценяване. Те са качествени изделия, които независимо от по-краткия си експлоатационен срок осигуряват съществена грижа за вашия пълноценен сън. Доверете им се и изберете от онлайн магазин Арена с един клик.