Ъгловите дивани – модерни, стилни и функционални

диван за хол

Определено може да твърдим, че има една мебел в домовете ни на която държим много повече отколкото на останалите. Това със сигурност е дивана в хола, защото той се използва от всички в семейството предоставя ни така търсения уют и комфорт докато си почиваме и се наслаждаваме на любимите си занимания. Виж повече за съвременните модели ъглови дивани, които се открояват с достатъчно красива визия и съвременни функционалности. Тези артикули правят ежедневието и почивката ни прекрасна и поради тази причина трябва да бъдат избирани винаги внимателно.

Кои са главните причини да купим ъглов диван за хола

Щом се налага да търсим такъв тип обзавеждане ще видим в търговската мрежа изключително огромно разнообразие от различни като размер, стил и форма дивани. Вижте повече за всеки от тях, но не забравяйте да прецените и това кой ще бъде най-удобен. Такава мебел не се избира само на външен вид, а се търсят и други причини поради които да я купим. Ето защо вижте повече за модерните холни ъгли, които се отличават с много по-голяма адаптивност и комфорт. Г-образната им форма позволява да подхождат на всякакъв тип помещения. В малките апартаменти биха стояли перфектно в ъгъла, без да пречат на преминаването през стаята, а в големите ще са чудесен акцент в центъра на помещението. Вижте повече за различните модели в каталога на онлайн магазин Venus.bg.

Защо да изберем холен ъгъл с полезен механизъм

Купувайки нов диван освен място за настаняване пред телевизора трябва да помислим и за това тази мебел да бъде и с друго предназначение. Производителите са се погрижили да снабдят холният ъгъл с механизъм за разтягане, който ще го превърне в прекрасно и комфортно легло. Този тип артикули са снабдени и с ракла под седалките, за да може да прибирате още от вещите си там. Venus.bg ви представя примерен модел. Вижте повече за неговите характеристики тук. Холов диван Антиб с функция сън и ракла:

ъглов диван
  • Разтегателен диван „Антиб“ с дамаска по Ваш избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • Основа е направена от масивна дървесина, МДФ, ПДЧ плоскости;
  • Седалките са изработени от HR пяна с висока еластичност и калъф с цип за лесно почистване;
  • Възглавници от силиконизиран пух, пенополиуретанова пяна и калъфи с цип;
  • Функция сън – тристепенен механизъм – вижте повече за него в онлайн каталога.

Съвременните холни ъгли са многофункционално и стилно изработени артикули, които перфектно се вписват в съвременния интериор на нашите жилища. Разгледайте и другите предложения в каталога на търговеца и вижте повече за техните характеристики.