Защо детската стая трябва да е обзаведена функционално

За разлика от останалите помещения в дома, когато избирате мебели за детската, критериите и характеристиките за финалното решение са коренно различни. Освен красивият дизайн, балансираните цветове е необходимо всеки артикул да бъде максимално функционален и практичен за ежедневно използване. Малчуганите прекарват огромна част от времето си в тяхната любима стая и всичко в нея трябва да бъде подбрано и преценено с много внимание. Препоръчваме ви да разгледате https://www.venus.bg/детска-стая, а там със сигурност бихте открили нужното.

Подредете мебелите хармонично и добре премислено

Каквито и вещи да изберете за стаята специалистите съветват да оставите достатъчно свободно пространство за игри. Ето защо комплектите, които предлагат от venus за детска стая са подбрани така, че да могат спокойно да се поставят в различни зони от помещението без да пречат на свободното преминаване. Освен място за сън отделете и такова за почивка, като купите малка масичка със столчета. В този кът малчуганът ще може да си играе, да рисува и да прекарва част от времето си. Леглата налични във venus имат удобни чекмеджета или амортисьорен механизъм, а това и в двата случая означава, че получавате допълнително място за подреждане на вещи. Цветовете в детската стая venus играят важна роля в цялата комбинация, защото трябва да бъдат весели и привличащи вниманието. Всички нюанси на светлата дървесина, плюс някакъв атрактивен акцент – като зелено, виолетово или цикламено ще подхожда много.

Комплект детско обзавеждане

Комплект детско обзавеждане Анди 82/190 – Рокфорд лайт/Зелено океан от venus:

  • Легло за еднолицев матрак с две чекмеджета и ракла;
  • Шкаф с вратичка, две чекмеджета и ниши;
  • Гардероб с две врати, рафтове и два лоста за закачалки;
  • Бюро с вратичка и чекмедже;
  • Обзавеждането се изработва от ПДЧ 16 мм, в цветовете: рокфорд лайт и зелено океан.

Всеки един елемент е достатъчно функционален и ще бъде използван рационално в детската стая. В магазин venus ще откриете мебели изработени висококачествено и с дизайн – който привлича всички.