Как трябва да изглежда хубавата и удобна спалня?

обзавеждане за спалня

Всеки човек държи на това домът му да бъде обзаведен красиво и функционално, за да се чувства добре когато си е вкъщи. Специално внимание следва да отделите на интериора на спалнята, понеже тя е по-лично пространство в което не влизат външни хора. Обзавеждането трябва да ви допада, да е съобразено с различни критерии като качество на изработка, подходящи размери и дизайн. Мебели ВЕНУС ще ви препоръчат спалните комплекти, които съдържат всички необходими артикули за едно приятно и комфортно ежедневие.

Какви мебели трябва да има в практичната спалня?

Хората не се замислят колко много време прекарват в това помещение, защото тук се приготвят за излизане, съхранява дрехите си, спят и си почиват. Ако сте инсталирали телевизор е възможно да прекарвате още повече време тук. Мебелите, които ви заобикалят трябва да бъдат съчетани много добре, затова и спалните комплекти са идеалното решение. Те съдържат голямо легло, гардероб, скрин и нощни шкафчета.

Имате възможност да избирате между различни дизайни и конфигурации, така че да съчетаете размера на мебелите със свободното пространство. В зависимост от това с какъв бюджет разполагате може да поръчате луксозни изделия или по семпли и практични. От магазин Венус ще насочат вниманието ви към – Спален комплект Емили с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Дъб норте / Дъб бланко:

мебели за спалня
  • спален комплект „Емили“ е модерно и функционално решение за обзавеждане на всяка спалня достъпна цена;
  • този спален комплект е съставен от: легло, табла, повдигащ механизъм с амортисьори, осигуряващи достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета с LED RGB осветление – с дистанционно управление;
  • гардероб с две плъзгащи врати, лост за закачалки и рафтове;
  • за изработката на спалния комплект се използва от ПДЧ 16 мм.

Практични и модерни мебели, които може да поръчате лесно през онлайн платформата.

Какви удобства ни осигуряват модерните гардероби с плъзгащи врати?

Безспорно една от най-важните мебели в помещението си остава гардеробът. В него подреждате дрехите си и съхранявате различни други вещи. Ето защо той трябва да бъде наистина удобен. Актуални напоследък са моделите с плъзгащи врати, не само защото изглеждат изключително стилно и красиво.

Тези изделия ви спестяват място, тъй като вратите не се отварят по класическия начин, а чрез плъзгане в двете посоки. Обикновено върху тях са монтирани и големи огледала, които правят помещението да изглежда още по-просторно и светло. Проверете какво е вътрешното разпределение, има ли достатъчно рафтове, отделения и лост за закачалки. Създайте една различна и обновена атмосфера в стаята за сън, като инвестирате в хубав спален комплект включващ гардероб с плъзгащи врати.