Три трапезни комплекта, които ще освежат стаята ви

Когато искаме да направим промяна в трапезарията, определено трябва да бъдем внимателни. Трапезни комплекти, избирайки ги трябва да знаем, че те ще заемат една немалка част от стаята. Тази мебел има важна функция в дома ви. Не може да правите компромис, тъй като трапезният комплект е хубаво да ви бъде и удобен за да изпълнява своята роля. Той допринася за неповторимия стил на помещението.

С какво да се съобразим когато избираме трапезни комплекти

Дали стаята в която ще разположите мебелите е самостоятелна или в комбинация със самата кухня, вие трябва добре да обмислите своя избор и той да се впише, като акцент в интериора. Основното нещо с което е нужно да се съобразите е големината на помещението. Също така важен е и цялостния стил на дома ви в който трапезният комплект е добре да се впише.Трапезария

За да ви улесним в намирането на точния избор сме Ви приготвили четири предложения на които няма да може да устоите:

  1. Разтегателна маса с изчистен дизайн и класически столове. Този вариант е подходящ за хора които не разполагат с голямо пространство, тук търсим един универсален дизайн и най-доброто решение е дървена маса и столове с класически линии. В този случай, правилният избор е масата да има разтегателен модул. Той се намират под самата маса. Мебелите изработени от дърво са универсални и се вписват във всеки един интериор.
  2. Минималистична маса със стъклен плот. Това е едно доста модернистично решение, като трапезния комплект може да бъде с прозрачни столове, това визуално ще направи помещението по-голямо, а самата маса ще бъде разчупена, ако е например с дървени крачета. Тази идея също е за помещения с ограничено пространство.
  3. Трапезен комплект с маса в комбинация с мраморен плот и тапицирани столове. Мраморният плот на масата ще придаде на помещението стил и лукс. Този комплект, може би ще бъде по-скъп в сравнение с останалите, но интериорът ви ще стане доста изискан. Правоъгълната формата на масата, ще бъде подходяща за разполагането на повече гости, а тапицираните столове биха допринесат за дозата уют. Не забравяйте, че стаята трябва да бъде достатъчно голяма, за да не изглежда претрупана.

Когато имаме задачата да изберем някаква мебел за дома си това е съпроводено с много и различни решения, трапезните комплекти не правят изключение.

Голяма част от съвременните трапезни комплекти са еднакво подходящи за хранене и работа, така че е възможно да трансформирате тази част от дома си в хоум офис.