С помощта на часовник: Как да стимулирате своята активност и енергичност

Движението и здравият организъм вървят ръка за ръка. Колкото по-голяма е вашата активност, толкова по-висок тонус ще имате. Изграждането на силен имунитет е въпрос на време и строги навици. И ако последното ви звучи плашещо, вие сте далеч от истината.

Веднъж приели за своя втора природа здравословният начин на живот, няма да искате да се разделите с него. Сега повече от всякога ще усещате прилив на енергия, раздвижване на кръвта, понижено кръвно налягане и добър мускулен тонус. Това пряко ще се отрази на самооценката и самочувствието ви.

От първа необходимост

За да успеете да промените ежедневието си, ще се нуждаете от няколко неща. Такива са спортна екипировка, качествени слушалки за музика и часовник разбира се. Последният трябва винаги да е с вас, доказвайки издръжливостта ви. Тук няма как да говорим за друг продукт, освен часовниците G-Shock. Последните са най-добрата компания за екстремни условия.

Независимо дали ще ги използва мъж, жена или дете, утвърдената марка предлага модели, които се гордеят със своята висока издръжливост на всякакви метеорологични условия. В тях ще откриете висококачествени полимери и покритие от минерал-кристал. Допълнителните функции, като автоматичен календар, таймер, аларма, хронометър и други ще ви подкрепят ежедневно в новата ви здравословна мисия.

Повечето модели могат да се носят при плуване и дори гмуркане. Часовникът няма да ограничи вашата активност по никакъв начин, независимо какво обичате да правите. Освен да следите актуалното време през деня, джаджата ще бъде неотлъчно с вас и по време на почивните дни, когато се отдавате на любимото си хоби.

Полезна рутина

Ако всичко това ще бъде новост за вас, не се нагърбвайте с тежки изпитания. Започнете с малко. Винаги преди спорт загрявайте. Това ще ограничи шанса за контузии. Освен нужните аксесоари, носете и подходяща екипировка. Ако ще катерите планините, не е подходящо да тръгвате с гуменки.

Не грабвайте най-тежките дъмбели, докато не усетите, че тялото ви заяква. Не е въпрос да издържите, а да запазите доброто състояние на мускулите и сухожилията. Вслушвайте се в организма си. Дори и да сте планирали тренировка, ако не сте в кондиция заменете я с проста разходка. Претоварването няма да даде положителни резултати. И най-важното, всичко трябва да става с желание и подходяща нагласа, за да има ефект.

А за да бъдете винаги в крак с времето, да засичате обиколките си и да се ориентирате в графика, без да се възползвате от услугите на телефон или компютър, посетете timer.bg.

Гмурнете се в морето от модели часовници, които могат да станат следващия ви верен спътник в живота.