Какви са преимуществата на модерните холови дивани?

диван

Има една конкретна мебел в интериора на жилището, която привлича вниманието на всички. Става въпрос за съвременния ъглов диван за хол МЕБЕЛИ ВЕНУС. Това е задължителен елемент от интериора на дневната и е важно да изберете най-подходящия. Модерните артикули се отличават с красивата си конструкция и различни функционалности, чрез които ще се настаните много по-комфортно. Онлайн специализираните сайтове ви представят семпли и луксозни изделия, които ще допълнят стилно обстановката на вашия дом.

Защо е разумно да купим холов ъглов диван?

Подмяната на меката мебел е много важна за комфорта на семейството, затова ви предлагаме да научите подробности за актуалните модели. Ъгловите дивани се отличават от останалите по това, че конструкцията им е по-различна и притежават лежанка. Благодарение на тази част има къде да се настаните по-удобно, докато си почивате, гледате телевизия или четете любимата си книга. Ъгловите дивани също така правят стаята да изглежда по-уютна и приветлива, могат да се разположат както в центъра, така и долепени до стената.

Важно е да отбележим техните екстри, които се определят от механизма за разтягане и раклата под седалките. Това са допълнения, чрез които ще може да използвате меката мебел и като легло. Допълнителното място за съхранение на багаж винаги е ценно в едно жилище, а тук го получавате към покупката на дивана. Холовите ъглови мебели могат да бъдат по луксозни или семпли, но и двата варианта са достатъчно удобни. Сами бихте могли да изберете тапицерията от каталог. Така лесно ще съчетаете обзавеждането. От магазин Венус предлагат да разгледате – Холова ъглова мека мебел Стела – 240+170 см:

ъглов диван
  • елегантен и функционален холов диван „Стела“ е със стабилна конструкция и тапицерия от висококачествена дамаска;
  • моделът лесно се трансформира в спално легло, посредством механизъм за разтягане;
  • разполагате с удобна ракла за багаж под лежанката;
  • седалки с основа от зиг-заг пружини 8 см. и пълнеж от високоеластична пяна, възглавници и подлакътници с млян пенополиуретан;
  • лежанката е универсална с вариант за позициониране според предпочитанията.

Качествено изработена луксозна мебел, която ще направи обстановката във вашия дом още по-красива.

Как бързо да изберем новата мебел онлайн?

Ако искате бързо да се сдобиете с нов ъглов диван ви съветваме да го поръчате през специализираните онлайн сайтове. Така имате шанс бързо да разгледате различни предложения и да сравните техните параметри. Всички артикули са снабдени със снимков материал, подробно описание на начина на изработка, което улеснява потребителя максимално. Винаги се съобразявайте с размерите на новата мебел, защото тя трябва да изглежда добре поставена в помещението.