Марката Jo Malone – британска изтънченост, която определено си заслужава

Говорейки за изисканост, класа и неподправен лукс, то в съзнанието ни непременно изникват имената на няколко марки, които категорично се вписват в тези концепции. Усещането за елегантност и изисканост със сигурност се засилва от предлаганите разнообразни и висококачествени продукти – Jo Malone е именно марка, която по един впечатляващ начин имплементира в концепцията си точно тези внушения.

Марката води началото си от Обединеното кралство и до днес съумява да задържи челните си позиции в списъка от брандове от Англия, категорично заемащи специално място в сърцата на многобройните фенове на красотата. В днешната статия с удоволствие ще ви разкажем малко повече за марката, както и ще представим някои от най-популярните и заслужаващи внимание парфюмни продукти, носещи нейното име.

Jo Malone специализира в създаването на вълнуващи парфюмни благоухания

Освен с производството на притегателни и вълнуващи парфюмни композиции, марката е известна и с направата на аромати за дома, които също съумяват да имплементират в съдържанието си първокачествени съставки и наистина уникални парфюмни формули. Не е никак случаен фактът, че все повече хора се обръщат към използването на продукти от марката – във Великобритания един от най-популярните и верни фенове на марката е херцогиня Кейт Мидълтън.

Ключово за концепцията на марката е залагането на опростени парфюмни формули, често изградени на базата на само няколко съставки. Тази изчистена ароматна линия помага на избраната съставка сякаш да изпъкне и изцяло да съсредоточи вниманието върху носещия парфюма.

От Jo Malone предлагат на своите клиенти свежи ароматни композиции, каращи ни да се замечтаем

Фокус на парфюмната компания е създаването на аромати, принадлежащи към унисекс категориите. Свежите, проникновени и вълнуващи благоуханни ансамбли се харесват еднакво много както на мъжете, така и на дамите – именно в тази многопластовост се крие успехът на марката. Сред съставките, които най-често долавяме в съдържанието на ароматите, срещаме портокалови цветчета, лавандула, лешници, дъб и амбра – все плътни, притегателни и запомнящи се есенции.

Именно употребата на такива есенции обуславя създаването на унисекс парфюми, които печелят забележителен набор от почитатели. Що се отнася пък за интериорния дизайн, от Jo Malone с радост предоставят цял набор от ароматни есенции за дома, които повече от сигурно ще въдворят уют и спокойствие във всяко помещение.

Ако сте ценители на приятните есенции и държите на използването на висококачествена маркова парфюмерия, то със сигурност ще оцените богатия асортимент от изтънчени предложения от каталога на Jo Malone. Гарантираме, че ще останете наистина впечатлени – категорично марката е сред най-обичаните и търсените на пазара.