Как да обзаведем детската практично и бързо

Решението какви да бъдат мебелите в детската стая често е дълъг и труден процес. Детето прекарва там дълго време и всичко трябва да бъде удобно, функционално и естетически издържано. За разлика от дългото време което ще загубите в това да търсите всеки елемент един по един, изборът на комплект за детска стая може да бъде направен за броени минути. Виж тук предложенията на онлайн магазин Венус и се запознай с последните тенденции в този сектор. Възможността да обзаведете по този начин ви спестява много време и немалко средства.

Основни предимства на комплектите за детска стая – вижте тук подробности

За да изберете обзавеждането не се нуждаете от много време в което да търсите всички нужни мебели, които да се съчетават помежду си, както стилово така и по размери. Това което е необходимо да направите е да измерите стаята и да прецените, кой от предложените комплекти за обзавеждане в каталога на мебелен магазин Венус ще съответства. Готовите модулни решения са изключително изгодни, защото винаги излизат по-евтино от това да купувате артикулите един по един. Вижте тук – различните компоненти- в повечето случаи са с изчистен дизайн и форми, което позволява да бъдат лесно поддържани. Както и при останалите мебели и при тези, всичко следва актуалните тенденции и е изработено от здрави и качествени материали. Съвременните дървени плоскости ПДЧ и MDF дават възможност мебелите да се изработят в различна форма и разнообразна цветова палитра. детска модулна система

Комплект детска модулна система Фантазия 1 от Венус – виж тук описанието:

  • Детско легло с повдигащ механизъм с амортисьор;
  • Двукрилен гардероб;
  • Тоалетка с огледало;
  • Етажерка;
  • Контейнер;
  • Бюро;
  • Ракла с предно отваряне.

Представеният комплект Венус е съставен от разнообразни модули, които ще се впишат чудесно във всяка една стая и детето ще има всичко необходимо за качествена почивка и приятно подготвяне на домашните. Вижте тук в каталога на магазин Венус и други функционални предложения.