Красиви и млади – гарантирано с услугите на естетичен център Мирабел Бургас

Когато заговорим за естетични процедури това, за което се сещаме са центровете за разкрасяване като фризьорски салони и козметични центрове. Но от естетична терапия до такава с дълготраен и здравословен ефект има доста голяма разлика и точно поради това днес ще се отправим към дерматологичните естетични клиники, в които лекари дерматолози се грижат не само за това да изглеждаме добре, но и полагат оптимални усилия за това наистина кожата ни да изглежда здрава и безупречна. Дерматологията и естетиката днес вървят ръка за ръка, той като само здравата кожа може да повлияе на доброто ни самочувствие и подмладен външен вид.

Естетичните процедури – къде в Бургас

Често получаваме запитвания от наши читателки къде в Бургас могат да се подложат на добри и утвърдени като качество естетични терапии за подмладяване и разкрасяване. Ако и вие държите на своето здраве и не бихте направили компромис на кого да поверите физическото си и емоционално състояние то в Мирабел – естетичен център Бургас имате невероятната възможност да попаднете на опитни и квалифицирани дерматолози, които разполагат те само с опита и утвърдените си позиции в професионалната си сфера, а имат потенциала с най-съвременна апаратура и техника да постигнат желаните от вас резултати.

Разбира се, че днес е възможно да изглеждате така както желаете. Тенденциите в козметичния бранш, които се налагат към момента наистина са невероятно ефективни и дълготрайни. Иновациите са свързани с благоприятни и естествени за организма методи за разкрасяване, които не предизвикват алергични реакции и други странични ефекти.

В естетичен център Мирабел Бургас можете да се подложите на професионални процедури, които да гарантират красота, младост и увереност. Сред най-предпочитаните и препоръчвани от лекарите дерматолози са:

 • Инжекционна мезотерапия;
 • Третиране на бръчки с Б-T-Х;
 • Химичен пилинг;
 • Лазерен пилинг;
 • Терапия със собствени растежни факторир;
 • Хиалуронови филъри;
 • Лазерно премахване на капиляри и разширени съдове;
 • Лазерно подмладяване с ClearLift;
 • Колагенови стимулатори (Обемни филъри);
 • Дълбоко почистване с HydraFacial;
 • Антицелулитни терапии;
 • Трайно обезкосмяване и много други.

Добрия външен вид се нуждае от правилните процедури, а в клиника Мирабел Бургас ви гарантираме, че ще получите най-доброто професионално отношение съобразно индивидуалните ви желания. Дерматолозите изготвят персонален план, който е най-подходящ като средство за подмладяване и поддържане съобразно възраст, тип на кожата, дерматологични проблеми и други влияещи на процедурите особености.

Премахване на окосмяване тройно и на много изгодна цена

С наближаване на летния сезон все по-често се замисляме за онези неприятни скубещи моменти, които ни причиняват огромна болка и страдание в името на гладката и нежна кожа. Имайте предвид, че клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас представя на своите пациенти уникален революционен метод за справяне със синдрома на досадното окосмяване. Препоръчва се лазерна епилация Бургас цени, които са напълно достъпни предвид това, че всъщност имате възможността веднъж завинаги да се отървете от космите, които нарушават ежедневния ви ритъм и изискват внимание за отстраняване.Премахване На Косми

Колко хубаво би било да облечете банския си костюм и да се отправите към плажа, а не да губите време в инспектиране на това дали окосмяването отново няма нужда от бръснене или кола маска. С предлаганата услуга по лазерна епилация с лазерната технология Super Hair Removal не само ще се изненадате от зашеметяващия ефект още след първата процедура, но напълно ще забравите за това, че имате нужда от поддържането на кожата.

Технологията се отличава с невероятно висока ефективност. Главните предимства, които са акцент не са малко, но в основата е това, че цената, която ще платите реално трайно ще се погрижи за това да забравите за стандартното обезкосмяване като бръснене, епилиране, кола маска.

Приложимостта на технологията Super Hair Removal е широко спектърна, тъй като:

 • Третира всякакъв вид окосмяване;
 • Подходяща е за всякакъв вид кожа, независимо от тена;
 • Приложима е целогодишно;
 • Ефективна е както при жени така и при мъже;
 • Изключително достъпна е процедурата като цена.