Какво е Ph на кожата на лицето и защо се нуждаем от доказана козметика за поддържане на оптимално ниво

доказана професионална козметика

Кожата на лицето е открита, което показва, че е изложена на различни вредни влияния. Професионалисти съветват да не подценявате ежедневната грижа, която е задължителна при слънце, студ, запрашен въздух и други променящи нивото на Ph на кожата. Подценяването на балансираната стойност е причина за намаляването на защитните механизми на този важен човешки орган. За да бъде устойчива и да е способна да естествените защитни механизми имаме лична отговорност към това да я защитим подобаващо с доказана професионална козметика за лице от Beautyforce.bg.

Как професионалната козметика помага да поддържаме нивото на Ph  

Предвид агресорите, на които е изложена кожата на лицето ни е важно да отбележим, че действително се налага да проявим изключително важен подход към подбора на висококачествената козметика, която да използваме като средство за защита. Оптималната стойност на рН към която трябва да се стремим варира между 4.7 и 5.75. Предвид леко киселинното ниво на кожата ни обяснява факта, че тя се влияе от високи температури, ултравиолетово лъчение, студ, вятър, химични елементи. За да се създаде естествен щит, който да поддържа тези стойности на рН е важно да се използва доказана професионална козметика.

Подбора на най-доброто решение осигурява:

 • Подобряване естествената влажност и хидратация;
 • Намаляване на появата на бръчки;
 • Балансиране на чувствителността;
 • Без риск от сърбеж, лющене, сухота, розозацея;
 • Подобряване на еластичността и забавяне процесите на стареене.

Разбирате защо е толкова решаващо да се грижим за рН на кожата на лицето още повече, че тя е изложена непрекъснато на всякакви видове влияния, които я подлагат на изпитания за издръжливост.

Видове козметични продукти

професионална козметика

Beautyforce.bg предлага на вниманието на своите клиенти дълъг списък с висококачествени и доказани професионални козметични продукти. Гамата решения за ефективна и оптимална грижа включва:

 • Козметика за почистване и нежно отстраняване на грим и замърсявания без нарушаване на хидробаланса и предизвикване на сухота;
 • Маски с подхранващ и реструктуриращ ефект;
 • Околочни кремове и масла за подобряване баланса на нивото на рН в най-чувствителния участък на лицето;
 • Серуми за освежаване на тена и връщане на еластичността;
 • Гелове за стягане на пори без омазняващ ефект;
 • Ампули и екстракти за стимулиране регенерацията на клетките.

Ефектите от прилагането на доказана козметика са не само видими, но и с дълготраен ефект. Погрижете се ежедневно за защитата на кожата на лицето за да можете да се насладите на гладка, без несъвършенства визия, благодарение на гамата продукти с доказан произход и състав, които ви очакват в каталога на Beautyforce.bg.