Безопасни разкрасяващи процедури от Мирабел Бургас

Искате да сте красиви точно тук и сега! Склонни сте да се подложите на нечовешки болки само и само да е отървете от появилите се бръчки? Омръзна ви да бъдете подритвани и отблъсквани заради външния си вид? Ниското самочувствие и добре познато на повечето жени, които имат нужда от дребни естетични корекции. Но не е задължително за да постегнете желаните резултати да се подлагате на хирургични интервенции. Днес дерматологията навлезе в един революционен етап на развитие, който предоставя възможността на много пациенти да получат дозата увереност от която се нуждаят. Днес ще представим на вниманието ви услугите на клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас, в която ще се погрижат за вашата младост и добро самочувствие.

Филърите – лесния и моментален път към съвършени корекции

Хилуроновата киселина е една от естествените субстанции, които се грижат за еластичността и овлажняването на клетките. Това е киселината, която предпазва от ултравиолетовите лъчи и защитава кожата ни от стареене. С напредване на възрастта производството на хилуронова киселина от организма се забавя, което предполага, че лекари дерматолози ще търсят по-лесен начин за нейното набавяне.

Едни от най-добрите и безопасни начини да се запълнят липсите в критичните зони на лицето от хилуронова киселина са филърите. Това е изключително бърза и лесна процедура, с чиято помощ се постига детайлно оформяне на устни, скули, околоочен контур, чело. Съвършенството е вече тук и можете да се възползвате с услугата поставяне на филъри Бургас от клиника Мирабел. Най-хубавото на тази процедура е това, че:

 • Поставянето е много бързо и не отнема повече от 30 минути в зависимост от третираната зона;
 • Терапията е напълно безопасна и не предизвиква алергични реакции;
 • Процедурата е безболезнена;
 • Осигурява оптимална хидратация на лицето;
 • Придава обем и запълва линиите, които времето е оставило по лицето ви;
 • Получавате добро самочувствие с дълготраен ефект.

В клиника по дерматологична естетика сте в ръцете на опитни лекари дерматолози, които не просто ще повишат вашата увереност и самочувствие, но ще го направят таке, че здравето ви да бъде на първо място. Тъй като за един лекар е важно всяка естетична терапия да бъде оптимално безопасна и съобразена с текущото здравословно състояние на пациента.

Задължителни ли са тестове за алергии

За да бъдат спокойни пациентите на Мирабел Бургас, че процедурите за разкрасяване, на които се подлагат ще са безопасни за здравето им лекарите предлагат да бъде направен тест за алергии. Независимо, че до момента не сте забелязани странични реакции от прием на медикаменти или храни то човешкия организъм може да се повлияе и то напълно безопасна елементарна терапия като поставянето на хилуронови филъри.тест за алергии

Въпреки, че филърите като състав са естествени за организма и след време се резорбират то дори в минимална степен има риск от алергии. Лекарите от Мирабел препоръчват да се направи тест за алергии Бургас, което да сведе до минимум риска от нежелани странични ефекти пи прилаганата процедура за разкрасяване.

Теста за алергии, които прилагат от дерматологична клиника Мирабел Бургас представлява диагностично изследване, при което се използват пач лепенки. Изключително безболезнено и бързо може да е установи дали имате алергия към:

 • Битова химия;
 • Храни;
 • Напитки;
 • Оцветители;
 • Козметика;
 • Антибионтици;
 • Дори съставки на някои видове ваксини от задължителния имунизационен календар.

Теста се провежда в рамките на седмица като целта е да се установи кои от сериите алергени влияят на кожата в рамките на 48 часа, през което време пач лепенката остава върху кожата. Това са контролирани реакции, които дават изключително ценна информация за лица, които имат намерение са се подложат на разкрасяващи терапии. Най-благоприятното при тези тестове за алергии е, че могат да се прилагат и при деца над 6 месечна възраст.