Здравословни пчелни продукти от природен парк Персина Свищов

Ценителите на висококачествения мед не винаги са споделяли, че има много голямо значение къде е позициониран пчелина на производителя. Района, от който работливите пчелички събират цветния прашец е решаващ за видовото разнообразие на пчелните продукти както и екологично чистия им състав. Разбира се, че има смисъл от това пчелина да е далеч от градска среда, пътища, инфраструктурни обекти, фабрики и всякакви други причинители на замърсявания. Това да се интересувате от кой район идва вкусната сладка течност, която желаете да закупите е съществена за качествата и ползите от меда и пчелните продукти. Днес ще ви представим производител от района на Свищов.

Природен парк Персина – извор на живот и здраве

Всеки почитател на красивите природни забележителности у нас със сигурност е посетил природен парк Персина. В близост до Свищов и разположен на 217 км² по дължината на Свищовско-Беленската низина, природния парк е обявен за защитена зона през 2000 година. Чист въздух, вода и еко територия, които предлагат потенциал за развитие на пчеларството. Никак не са малко производителите, които са разположили пчелни семейства на тази територия. Оказва се, че наистина меда, който се произвежда тук е с феноменални качества, ползван като естествен имуностимулатор и лечебно средство за редица заболявания.Сет акациев и билков мед

Златна пчеличка предлага на своите клиенти пчелен мед Свищов, добит от сърцето на природен парк Персина. Ако търсите качествени пчелни продукти с безспорни високи показатели то точно ви очакват:

  • Клеева тинктура;
  • Пчелен прашец;
  • Натурален суров мед без примеси и добавки.

Богатата палитра от билки и акация в полите на Персина са любимо място за пчелите, от където те събират най-чистия цветен прашец. Ето така производителя може да предложи на своите клиенти най-екологично чистите продукти, които да се превърнат в мощен естествен антибиотик.

За приготвяне на сладкиши, за подобряване на здравето, за ползване като заместите на рафинираната захар натуралния пчелен мед от Златна пчеличка ви доставя най-качествените пчелни продукти от Свищов с гарантирани качества.

Защо да изберете пчелни продукти от Свищов

Региона е от местата в страната, за които казват, че въздуха и водата са изключително лековити. За да не правите компромис при покупката на мед и пчелни продукти винаги се доверявайте на производители, за които знаете, че кошерите са разположени на места, които се отличават с много добри природни показатели. Златна пчеличка  е български производител от Свищов, който разчита на защитения природен парк Персина за да събира суров натурален мед се неповторими и уникални за здравето свойства.