Защо офис столът е предпочитан и в домашната среда

През последните години, хората станаха много по-мобилни и вече офисът не само мястото на което отиваме да работим – той може да бъде изнесен във всяка друга среда. Ето защо и мебелировката, е добре да  подхожда към този стил на живот. Където и да е поставена компютърната техника, едно е сигурно трябва ни качествен и ергономичен офис стол. Такъв модел със сигурност ще откриете в каталога на www.venus.bg . Търговец известен с отличното качество на всеки продукт и разнообразието от дизайни и модели.

Какъв офис стол да търсим за своя дом

В началото искаме да ви разясним кое точно прави един стол ергономичен. Това е възможността да се приспособи към всяка позиция на тялото без усилие. Колкото повече възможности за регулиране има един артикул venus толкова по-добре за използващия го. Трябва да се помисли и за материалите от които е направен и материите, които го обгръщат. Това пряко влияе на удобството и комфорта и това дали бихме могли в домашна обстановка да го поддържаме лесно. В последно време актуалните модели venus се изработени от дишащия материал тип „мрежа“. Той дава възможност да се произвеждат различни цветови тоналности, което е прекрасно, защото все пак се налага тази мебел да се впише хармонично в помещението в което ще се използва. Нашият съвет е да си поръчате качествен и снабден с различни функционалности продукт, тъй като инвестирате във вашето здраве.Работен офис стол

Какви са характеристиките на добрия офис стол venus:

  • Регулиране на височината;
  • Облегалката да може да се настройва в позиция напред-назад и вертикално;
  • Стабилност – опорните точки в основата трябва да бъдат достатъчно;
  • Подходяща дълбочина на седалката;
  • Комфортни подлакътници;
  • Качествена и приятна на допир тапицерия.

Дългите часове прекарани върху неудобна мебел със сигурност ще се отразят на опорно-двигателната ви система. Изберете офис стол venus и няма да усетите как преминава работния ви ден.