Знаят ли търговците как да изберат дистрибутора си на замразени продукти

замразени продукти

Динамиката на съвременния живот е показателен защо много домакинства избират да напълнят фризера със замразени продукти и винаги да са в готовност да ги приготвят за вечеря или обяд. Наистина няма по-бърз и лесен способ от това да се осигури суровина за приготвянето на различни ястия от това да се използват зеленчуци, плодове, меса, риба и други храни в замразено състояние. Затова и много търговски обекти разполагат с огромен набор от решения, които са изключително достъпни и позволяват на клиентите им да намерят точно онова, от което се нуждаят. За онези предприемачи, които искат да си осигурят коректен доставчик представяме дистрибуция на замразени продукти от Загора Груп БГ. Фирмата е добре позната у нас и на нея се доверяват търговци от цялата страна.

Изисквания при дистрибуция на замразени продукти

Тъй като става въпрос за храна е важно да подчертаем, че не е за подценяване огромния контрол и изисквания, които имат държавните органи към дистрибуторите на храни. Затова и отговорността на търговците на дребно е в това да се вземе решение относно осигуряването на стоки, които да отговарят на хигиенни норми и качества, годни за използване в кулинарията.

Ключовите изисквания, които се спазват по отношение на осигуряването на отлични условия по отношение на съхранение и транспортиране на такива храни са:

  • Използване на складови помещения, в които фризерите могат да работят ефективно;
  • Уредите за съхраняване на замразените храни да поддържат постоянна температура;
  • В складовете да има предвиден генератор, който да се включи при спиране поради технически причини на електричеството;
  • Транспортните средства да бъдат хладилни и да поддържат необходимата за доставката на продуктите температура до достигането до крайния търговски обект.

Нормативната уредба по отношение на дистрибуцията на замразени храни е ясна и конкретна. А спазването ѝ на практика гарантира на търговците, че са намерили партньор, на който безусловно могат да се доверят.

Защо да изберете доверен доставчик

Замразено месо

Не само, че по този начин ще си гарантирате отлични продукти, които да изложите в търговските щандове в магазина си, но имате на фокус и достатъчно гъвкави условия, които фирмата предоставя на своите клиенти.

Дистрибуцията на такива продукти е важна за бизнеса с хранителни стоки, което е показателно, че трябва да се ръководите при избор на партньор на неговата репутация. Доверения доставчик ще ви гарантира:

  • Навременни доставки;
  • Гъвкави условия за плащане;
  • Онлайн контрол на пратките;
  • Заявка чрез индивидуален профил през платформата на дистрибутора.

За да контролирате бизнеса си и да разчитате на зареждане с търсените стоки има защо да изберете за свой партньор Загора Груп БГ.