Как да открием удобен спален комплект с модерен дизайн

спалня диоми

На всеки се е налагало да търси нови мебели и знаете колко време и ресурс отнема това. Подбирането на различни елементи, опитите за елегантна комбинация и подредбата в самата стая отнемат във време, средства и нерви. Бихме могли да избегнем всичко това, ако изберем покупката на готов спален комплект от онлайн магазин. Виж повече за модерните предложения в каталога на Venus.bg. Комбинациите са подбрани стилно и функционално, за да имате всички необходими мебели. Изключително много е заложено на красивия дизайн, който е неразривна част от обзавеждането.

Как да изберем подходящ комплект за спалня

До голяма степен изборът зависи от личния ви вкус и предпочитания. Непременно вижте повече за моделите в онлайн каталога. Различните стилове и цветове ги правят разнообразни и много комбинативни. Друг ключов момент е размерът на стаята която обзавеждате. Ако тя не е достатъчно голяма не купувайте пълен комплект, защото така ще претрупате пространството и няма да се чувствате удобно. Вижте повече за различните конфигурации. Във вашия случай са по-удачни мини версиите при които купувате легло с нощни шкафчета или скрин, легло и нощни шкафчета. Не се притеснявайте от липсата на гардероб, тъй като може да използвате голямата ракла в основата на леглото до която имате достъп благодарение на повдигащия амортисьор. Вижте повече за съвременните механизми. Скринът също е много удобна вещ, която независимо от компактните си размери побира доста дрехи. Venus.bg ви предлага да разгледате следния вариант. Спален комплект Арте 160/200 с LED осветление, включен матрак и подарък възглавници – вижте повече за характеристиките:

спален комплект арте
  • Спален комплект „Арте“ е модерно и функционално решение за обзавеждане на всяка спалня;
  • Този модел е съставен от спалня с повдигащ механизъм с амортисьори, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • Табла с LED осветление с дистанционно управление;
  • Две нощни шкафчета;
  • Гардероб с две плъзгащи врати и огледала;
  • За изработката на спалния комплект се използва висококачествено ПДЧ 18 мм – вижте повече за материалите.

Модерно обзавеждане, което впечатлява с красиво подбраните артикули и така предпочитаното напоследък LED осветление. С негова помощ може да направите обстановката романтична и релаксираща.

Качеството на изработка също е от значение

В каталога на интернет магазина се запознайте подробно с материалите от които са направени комплектите. Обърнете внимание на здравината и устойчивостта които ще ви гарантират дългата употреба на различните артикули. В момента се използват най-вече MDF и ПДЧ плоскости, които се доближават до естествената дървесина, но в същото време са на по-достъпна цена и се обработват много лесно. Техните ламинирани версии имат завършващ гланциран ефект, който придава на обзавеждането по красив и елегантен облик. Вижте повече подробности онлайн.