Защо е практично да купим спален комплект с включен матрак?

комплект за спалня

Хората, пред които стои задачата да изберат нови мебели за спалнята, се чувстват притеснени, тъй като не знаят как да изберат толкова различни артикули. Всеки елемент трябва да е внимателно съчетан с останалите неща и да се постигне една завършена визия на помещението. Предлагаме ви да инвестирате в спално обзавеждане с матрак Венус, защото съдържа всичко което ви е нужно, за да си почивате и да подреждате вещите си. Готовите комплекти с подарък матрак са и много добра инвестицията, защото цената им е достъпна. Това е сериозна предпоставка да изберете именно такъв вариант.

Какви са особеностите на модерните спални комплекти?

Производителите са се погрижили нищо да не ви липсва и да имате достатъчно места за съхранение на дрехи и лични вещи. Готовите комплекти съдържат голямо и комфортно легло, различни по размер гардероби, скрин и нощни шкафчета. Елементите са подбрани изключително удачно, защото се изработват в една серия и няма как да се разминават нито визуално нито като дизайн.

Това е най-добрият начин да направите интериора по ваш вкус и крайният резултат да ви допадне. Подаръкът матрак е чудесна възможност да се настаните на момента, без да го купувате отделно. Матракът е скъпа вещ, която струва доста и не се избира никак лесно. Ако той е включен в мебелния комплект това е сериозна привилегия, защото е избран от специалисти и ще подхожда на 100% на леглото. Модерните мебели имат и множество удобства като механизми за плавно отваряне и затваряне на чекмеджета и шкафове, повдигащ амортисьор чрез който може да използвате голямата ракла в основата на леглото. От магазин Венус ще ви предложат един от най-добрите модели. Спален комплект Аполо 2 – 140/190 см, Тъмен дъб / Пясъчен дъб:

мебели за спалня
  • спален комплект „Аполо 2“ ще Ви предложи различни екстри като механизъм за повдигане на матрака и механизъм за плавно затваряне на гардероба;
  • комплектът е съставен от легло с табла, подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • трикрилен гардероб с чекмеджета, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • изработен от ПДЧ 16 мм;
  • мебелите се предлагат в различни цветови комбинации, чрез които да го съчетаете с интериора на Вашата спалня.

Красив елегантен модел с матрак, който ви гарантира дълга и безпроблемна експлоатация, защото са изработени от здрави и качествени материали.

Колко е важно да имаме практични нощни шкафчета?

Не бива да пренебрегвате присъствието на тези малки и декоративни мебели, защото те са важни за интериора на спалнята. Когато избирате конфигурация гледайте нощната шкафчета да са практични, да имат ниша или чекмеджета, в които да подреждате различни дребни вещи. Бихте се чувствали много по-комфортно, ако има къде да оставите важните за вас неща, когато спите и да знаете, че ще ги намерите, а няма да губите време да ги търсите на различни места из апартамента.