Защо да изберем смарт осветление от Smartdirect

Всяка година, високотехнологичният свят ни изненадва с все повече открития… В 21 век можем да имаме дома на мечтите си, да се информираме по всяко едно време на денонощието, да работим и пазаруваме от вкъщи, както и много други неща, присъщи за „смарт“ времето, в което живеем.

Все по-популярната умна крушка е също част от заобикалящите ни чудеса, като в следващите редове ще поговорим именно за нея. Тя са част от изграждането на умния дом, който е все по-честа тема за разговор, защото наистина има какво да предложи. Нека разберем повече.

Що е то „умна крушка“

Подобно словосъчетание може да звучи доста странно на някои от вас, но е факт, че смарт крушката е избор, който все повече потребители правят. Може да се опише като елемент, с помощта на който се създава приятна обстановка в помещението, но това не е всичко… Този смарт компонент дава възможност да се регулира цветната температура, както и яркостта. Може да се опише още и като икономично решение, с което намаляването сметките за ток повече няма да е просто идея.

Какви са нейните технически възможности

Смарт крушката си заслужава всяка секунда внимание, защото се свързва с десетки предимства в технически аспект. Преди да отхвърлите тази технология като решение за вашия дом, запознайте се с неговите параметри и възможности:

  • Умната крушка се управлява с дистанционно и може да бъде контролирана от всяка една точка, където и да се намирате в момента;
  • Предлага съвместимост с Andorid и Google Assistant, като би могла да се включи в предварително зададен ден и час. Налична е и опцията „интелигентно събуждане“;
  • Наличен е нощен принцип на работа, който се характеризира с мека светлина, подходяща за през нощта. Приглушената цветна температура ще ви помогне да се отпуснете и да релаксирате;
  • Някои модели могат да се управляват и гласово, както и да се настройват според желания от вас цвят. Регулирането интензитета на бялата светлина е също налична опция, както проверката в реално време състояние на умната крушка – включена или изключена;
  • Други екстри като планираното включване, таймер, споделен контрол (управление от всички членове на семейството), интелигентна сцена и минимално потребление са също част от плюсовете на тази технология.

Присъствието на умната крушка в жилището е полезно по ред причини, така че не я „отписвайте“ от проектоплана за изграждането на интелигентен интериор.

Откъде да я купим

Смарт технологиите малко по малко „превземат“ нашия свят. Ако сте решили да заложите на домашната автоматизация, изберете магазин Smartdirect и се възползвайте от уникалните решения на достъпни цени. Там ще намерите всичко необходимо за интелигентното обособяване на вашия умен дом, който ще бъде за вас верен помощник във всекидневието.