Какви са реалните предимства на съвременните шкафове за обувки?

шкаф

Интериора на входното пространство винаги е важен в едно жилище и не трябва да се пренебрегва, когато избирате мебели. Без значение, че това пространство е по-малко, то трябва да бъде с приятен и уютен интериор, за да има къде да подреждате връхните си дрехи и обувки. Интериорните специалисти съветват да се спрете на функционални артикули, които създават усещане за повече удобство и имат достатъчен обем, за да поберете всичко нужно. Разнообразните нови модели https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки ще ви помогнат много лесно да оформите коридора и той да изглежда винаги чист и подреден.

С какво се характеризират съвременните шкафове за обувки?

През годините производителите на мебели надградиха много тази на вид малка част от интериора. Моделите с падащи вратички ветрило, продължават да присъстват е каталозите, но са допълнени и с доста по-интересни и оригинални модели.

Впечатление правят вертикалните шкафове за обувки, защото те са много подходящи за малкото антре, в което няма достатъчно място за обемни мебели. Оползотворяват пространството на височина и обикновено събират повече от 10-12 чифта. Лесно ще комбинирате подобна мебел с варианта тип пейка. При него получавате и място за сядане, което е много ценно именно във входното пространство.

Важно е артикулите да са комбинирани правилно и естетично и да има достатъчно място да преминавате спокойно. Не е нужно да претрупате атмосферата с прекалено големи и тромави мебели. Много по-добре е да търсите практични и удобни шкафове за обувки, които ще заемат точно определено място. Venus.bg ще ви запозная с един от любимите модели на клиентите. Шкаф за обувки Ветрило 3 – Венге:

  • шкаф за коридор тип „Ветрило 3“ с чекмедже;
  • практична мебел за един уютен коридор или антре;
  • изпълнението е от ламинирано ПДЧ в три различни цвята, с които може да го съчетаете с Вашия дом.

Този артикул е предпочитан, тъй като изглежда изключително елегантно, не е обемен като конструкция и има редица удобства. Наличието на малко чекмедже ви позволява да подреждате в него дребни неща като ключове, портфейл, ръкавици и други. Върху удобния плот може да поставите декорация, за да придадете по домашно излъчване на помещението.

От какви материали се правят днес шкафовете за обувки?

Като всички други мебели и при тези продължават да се намират модели изработени от естествена дървесина. Те се отличават със своята здравина и високо качество, но са доста тежки и скъпи като цена. Това е една от причините по популярни да са видовете направени от МДФ и ПДЧ. Тези материали са леки и евтини, но също така здрави и устойчиви във времето. Почистват се лесно и са много подходящи за направата на всякакъв вид мебелировка.