Взискателни ли сме при ремонт на кухнята и защо

кухня

Колкото повече отлагате ремонта на кухнята толкова повече се задълбочават проблемите, които изискват спешно решение. Спукания умивалник, разпадащите се шкафове, изключително разходоемките уреди са достатъчен повод да помислите за стъпките, които бързо да предприемете по отношение на подобренията, от които домакинската зона така спешно се нуждае. Мебели АРЕНА представя на вниманието на своите клиенти цялостни идеи и решения за осъществяване на ремонтните дейности. Първата задача е да планирате, а втората да реализирате. Когато имате на разположение огромен набор от продукти и асортимент е време да се възползвате от тях.

Кухнята – душата на всеки дом

Знаете ли, че много новодомци избират жилището си по това колко голяма е кухнята и какви възможности за реализиране предоставя помещението. Със сигурност и вие сте се ръководили от този принцип, когато сте купували нов дом. но ето, че сега ви предстои да направите ремонт, който да върне живота в кухнята и да я направи много по-приятно, удобна и вдъхновяваща за изпълнение на вашите кулинарни шедьоври.

Добре ремонтираната, подредена и излъчваща спокойствие кухня няма как да не се превърне във ваше вдъхновение. Тя е онова прекрасно кътче, в което с удоволствие ще се раздавате за да предложите на любимите си хора най-красиво декорираните сладкиши, ароматни основни ястия и свежи салати.

Това, което изискват хората, на които им предстои ремонт е да успеят да си осигурят:

  • Качествени мебели;
  • Енергийно ефективни уреди;
  • Удобно трапезно обзавеждане;
  • Практични пособия за хранене и готвене.

Реда в интериора и планирането на пространството е първото, което ще ви гарантира прекрасно изпълнение на мечтан кухненски кът. И всичко това е изпълнимо с един клик, тъй като от Мебели АРЕНА са в състояние да отговорят и на най-високите ви претенции и предпочитания.

Тайната на перфектното изпълнение

модерна кухня

Всеки интериорен дизайнер, който се занимава с кухненски декориране и аранжиране ще сподели, че зад успеха стои именно прецизното планиране на пространството. Ако до момента кухнята, която сте използвали ви е била супер разхвърляне и неудобно то е очевидно, че ще трябва да се съобразите именно т сова да поправите тази грешка.

Планирането се състои в:

  • Позициониране на основните мебели;
  • Адаптиране на уредите в шкафовете;
  • Оптимизиране на пространството;
  • Спазване на правилото за работния триъгълник;
  • Избор на подходяща цветова гама.

Позицията на контактите от електрическата инсталация както и ВиК системата са в основата на това да подходите рационално и да поставите оборудването на точните места. Всичко останало е въпрос на креативен подход за създаване на една наистина прекрасна и уютна атмосфера.