Парфюм за неустоими и еманципирани дами – Thierry Mugler Alien

За дамите е определящо не само да се чувстват в пълна хармония по отношение на визия, но също така и усещане. Затова една дама никога не пропуска да ползва парфюм, който я идентифицира, прави я разпознаваема и наистина феноменална. Днес ще представим аромат, от който със сигурност и вие сте останали вдъхновени, такъв който да пожелаете да ползвате винаги в специални моменти, но не ви е достигала капчица смелост да се потопите в това магнетично и удивително ухание. Още при появата си на пазара Thierry Mugler Alien Eau de Parfum се превръща в сензация. Революционните смесени нотки на жасмин, кехлибар, дървесен акцент и кашмир наистина атакуват и изпълват дамския образ с един невероятен ореол. Ореол на нещо извънземно, недостижимо и магнетично.Thierry Mugler Alien Eau de Parfum

Всъщност такъв аромат наистина съществува и определено се превръща в хит сред еманципираните жени, онези, които не се спират пред никакви предизвикателства. Това всъщност цели да внуши на своите клиентки френския дизайнер Thierry Mugler с alien парфюм да осъществят мечтите си  и дори да надхвърлят собствените си очаквания. Симбиоза, хармония, усещане за прилив на енергия, вдъхновение – какво и да изречем за удивителния Thierry Mugler Alien Eau de Parfum то няма да бъде никак пресилено. Факт е, че вече петнадесет години откакто е на пазара този аромат се е превърнал в запазена марка за жените, които искат винаги да оставят един неповторим отпечатък на силни, неустоими и завладяващи. Затова едни от най-големите почитателки на Thierry Mugler Alien парфюм са лидери, които с лекота управляват и създават успешни корпорации, на които дори мъжете биха завидели.

Thierry Mugler Alien Eau de Parfum не  е ежедневен аромат. Той се нуждае от конкретен повод за да може да изрази своята феноменалност и магнетично усещане. Затова жените, които могат да си го позволят го ползват изключително внимателно и умерено, тъй като освен като удивителен и запомнящ се парфюма е изключително силен и ако прекалите би бил дори тежък.