Огледало за баня ICL 1593 – избора за модерно оборудвана баня

Характерно за модерните огледала за баня е това, че все повече от тях се предлагат с  LED осветление. Със сигурност това е доста голямо предимство, което ще може да структурира банята по изключително съвършен начин. Да е по-стилна, по-просторна и елегантна – няма начин да не се стремите и вие към подобно изживяване. но не е достатъчно само да има включено LED осветление новото ви огледало, нали? Със сигурност това, което също би ви привлякло вниманието ви са адаптивните размери и допълнителни екстри, които установяват по-съвършен и естетичен облик. Представяме ви идеалното решение, което гарантирано ще направи банята такава каквато сте мечтали. Запознайте се с модела https://www.mebeliarena.bg/баня-тоалетна/огледала-за-баня/огледало-за-баня-icl-1593.

Фокусните детайли на огледалото за баня ICL 1593

Модела не се отличава с някакви феноменални и различни размери. Ширината му е 80 сантиметра колкото е една практична и стандартна мивка за баня. Височината е 60 сантиметра и определено е достатъчна за да можете да се оглеждате в оптимално голям размер. Но не размерите са важни тук, а особеностите, които създават в банята една интуитивна и комфортна обстановка.Огледало за баня

Нека ви запознаем с основните екстри, които са характерни за модела огледало ICL 1593. Привличащо вниманието ни е това огледало с невероятната си изтънченост и вградено LED осветление, но разбира се, че това не е всичко, защото с изберете ли го ще осъзнаете какво е да се радваш на такъв феноменален комфорт. Ето още малко тайни, които модела ICL 1593 разкрива за вас:

  • Touch screen бутон за лесно включване на осветлението, ако ще се гримирате или пък бръснете. Оформянето на прическа с по-добра светлина също е изключително удобно;
  • Противозамъгляваща технология, която не позволява на огледалото да се замъглява. Системата е проектирана на базата на мини нагревател, който буквално изсушава огледалото и не позволява то да бъде замъглявано от топлата пара при къпане или пускането на гореща вода в умивалника.

Ето идея за функционално и красиво огледало за вашата баня, което от Арена мажете да закупите на изключително скромна цена.