Уникално и екзотично посрещане на 2021 година… направете го в Дубай

Посрещането на Нова година има символика, която свързваме с новото начало. Ето я причината планирането на празненствата за това посрещане да бъде достатъчно рано, за да ес подготвим подобаващо за невероятно и изпълнено с положителни емоции преживяване. Къде и с кого ще посрещнете 2021 година? Още ли не сте си избрали местенце, в което да се насладите с любимите хора на прекрасни моменти? Е време е да ви представим нещо съвсем различно от обичайните места, на които сте били, защото човек винаги трябва да се възползва от новото, нестандартното  и дори ексцентричното посрещане на Новата година.  Нова година в дубай 2021? Плашеща, приказна, непозната е за вас вероятно тази дестинация и дали заради предразсъдъци или друго все още не сте посетили един от най-луксозните градове в ОАЕ. Но днес ще развенчаем някои митове и ще ви разкрием предимствата на това да посрещнете новата година на място, което тотално се разминава с представите ви за зимни празници.

Феерия от цвят, лукс и емоции

Със своята вековна история и супер технологии Дубай привлича милиони туристи от цял свят. Изключително популярна е дестинацията особено за новогодишните празници, тъй като действително времето от ноември до април се оказва едно от най-благоприятното за района. Сигурно не знаете, но през ялото температурите често надвишават 45 °, което на практика тотално изпразва улиците на града. Живот има, но тай е изцяло на зактито. А все пак желанието на туристите е да посетят страхотни места, изпълнени с лукс и изящество, неповторими и очарователни по своему, така че ето защо ви предлагаме новогодишна екскурзия, на която да осъществите планувано екзотично пътуване в съчетание с нестандартно посрещане на 2021 година.

Дубай е необикновен град, който наистина ще ви изуми със своята:

  • Архитектура;Модерна Архитектура
  • Исторически факти;
  • Уникалност;
  • Култура;
  • Кулинария.

Ако търсите наистина невероятно и феноменално преживяване то точно тук можете да прекарате няколко дни, в които да се потопите в тайнството на приказките на Шехерезада и да се докоснете до свръх технологичен и модерен свят.

Нова година в Дубай определено звучи шикозно, луксозно и бутиково. Безпрецедентно е това и действително туристи, които вече са посетили по време на зимните празници града споделят своето очарование и фантастични преживявания. Има не малко места, които си заслужава а посетите като:

  • Пеещите фонтани;
  • Палмовите острови;
  • Цветните градини на Дубай;
  • Да направите разходка с камила в пустинята и много други.

И на всичко това можете да се насладите точно по време на новогодишните празници, които ще оставят дълготраен спомен от най-футуристичните града в света.