Има ли възможност да се сдобием с модерен нов шкаф за обувки онлайн?

шкаф за обувки

Да създадете приятен и комфортен интериор в коридора не винаги е много лесна задача. Хубаво е да изберете функционални мебели, в които да подреждате и прибирате вещите си. Пространството, в което първо попадате, когато се приберете обикновено е малко и се изисква голяма креативност, за да го обзаведете. Предлагаме да разгледате каталога на магазин http:/venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки, защото тук ще откриете аксесоарите, които биха направили ежедневието ви много по-приятно и комфортно. Изделията се изработват от качествени нови материали, здрави са изглеждат много красиво и елегантно.

Какви нови шкафове ни очакват в интернет магазините?

Отново имате шанс да заложите на класическите артикули с падащи вратички и двуредов механизъм. Те са добре познати от миналото, но днес дизайнът им е обновен и при някои модели ще разполагате с малко допълнително чекмедже за по-дребни вещи. Дизайнът на тези шкафове за обувки е компактен и обран, но въпреки това във вътрешността им може да подредите много разнообразни модни аксесоари. Не по-малко харесвани си остават моделите тип пейка, на които ще седнете и ще се приготвите за излизане.

Изработват се много внимателно с тапицирани възглавници в горната част и достатъчно място за съхранение на обувки отдолу. Изберете нюанс и цвят които ви харесва и ще подхождат на обстановката във входното антре. Вертикалните шкафове за обувки също са сред избора на потребителите като актуални модели ще създадат повече комфорт и удобства на техните притежатели. От Venus.bg предлагат един много добър пример. Шкаф за обувки 757 – Бял:

висок шкаф
  • красива мебел 757 е практично предложение за антре или коридор;
  • побира от 21 до 25 чифта обувки;
  • моделът е снабден с две врати с плавно затваряне;
  • пет рафта за подреждане на модните аксесоари;
  • моделът се изработва от ПДЧ с избор на цвят.

Добре конструирана качествена мебел с красив съвременен дизайн и различни удобства. Много полезни са механизмите за плавно и безшумно затваряне на вратичките.

Как да интегрираме правилно шкафа за обувки в интериора на входното антре?

Ако вече разполагате с обзавеждане за тази част от дома ви съветваме новата мебел да бъде в синхрон като стил и изработка. Хубаво е, материалът от който е направен шкафът да е същият като този на портмантото и гардероба. Съчетайте цветовете естетично така, че да се допълват и да си подхождат със нюансите на стената и пода. Специалистите ще ви посъветват да го поставите в близост до вратата. Отделете необходимото пространство, измерете го и тогава поръчайте модела.