Натурална козметика за тяло – гаранция за здраве и ефективна грижа

Дерматолозите съветват при чувствителна и раздразнена кожа да внимавате какви козметични продукти използвате. Все повече се говори за качествената натурална козметика, което на практика полага грижи не само за доброто ни самочувствие, но и за това кожата да е здрава, нежна и гладка. Тялото ни се нуждае от ежедневна грижа и когато настъпи момента за избор на нов продукт то е естествено да се фокусираме върху изделия, които са с доказан произход и състав. Днес ще си говорим за натурална козметика за тяло, която дължи своята популярност на благоприятното въздействие върху организма както и минималния риск от алергии и странични ефекти.

Натуралната козметика, която се грижи за красотата и здравето на тялото ви

Много от ежедневно използваните продукти за лична хигиена и подмладяване се предлагат във вариант с изцяло натурален състав. Причините за това са в интереса към натуралната козметика и доказаните от нея ползи. Колекция от невероятни решения ни предлагат от BenePura, с които ще ви запознаем в следващите редове.

В желанието си да изглеждаме млади и красиви е естествено да не правим компромиси с козметиката, която използваме. Доказано е, че продуктите с натурален състав:

 • Не предизвикват кожни раздразнения;
 • Хипоалергични са;
 • Могат да се използват продължителен период от време без да се получава пренасищане;
 • Благоприятно въздействат върху всякакъв тип кожа;
 • Здравословни са;
 • Приложими са за хора в различни възрасти;
 • Ефекта от използването им е дълготраен.

Натуралните продукти за тяло от BenePura, които заслужават вниманието ни са:

 • Натурален продукт срещу насекомипродукт потив наскоми

Всеки родител е наясно какво може да причини едно ухапване от комар, оса, пчела или други насекоми. Сърбеж, подуване и възпаление на кожата са безобидните последици, но нещата могат да бъдат още по-неприятни особено при наличие на алергии. Този натурален козметичен продукт за тяло предпазва от ухапване и отблъсква всякакъв вид насекоми. В състава са включени розмарин, лавандула, канела, лимонена трева. Комбинацията е приятна за човешкото обоняние, но е ефективно отблъскваща насекомите;

 • Натурална вода за уста

Устната хигиена е важна за доброто ни самочувствие и здравето на зъбите ни. Предложения от BenePura козметичен продукт е ефективен и безопасен, намаляващ възпаленията и причинителите на лош дъх. Натуралната вода за уста е ефективна при почистване на зъбите, намаляване на възпалението и кървенето при венците, зъбобол, афти и други орални проблеми. Антибактериалното действие на розовата вода, която е основна натурална съставка предотвратява възпалителните процеси и поява на гъбични инфекции в устата;

 • Натурален Слънцезащитен Лосион – SPF 50 – UVA и UVB Защита

Слънчевите лъчи могат да причинят сериозно изгаряне на кожата, а освен това неправилната защита е един от факторите, които влияят върху появата на рак на кожата. Продукта, който представяме е невероятно ефективен, тъй като съдържа изцяло натурални съставки. Водоустойчивата му формула позволява да се наслаждавате на морската вода и слънчев загар. Безопасен и подходящ за използване от цялото семейство, защото във формулата няма никакви химични вещества, които да причиняват раздразнение или алергични реакции;

 • Натурално подхранващо олио за тяло

Стремежа към копринено нежна и мека кожа, добре хидратирана и без зачервявания е мечтата на всяка жена. С този невероятно ефективен натурален продукт имате шанса да се погрижите в дълбочина и да заличите несъвършенства като петна, обриви, сърбеж, сухота. Пакета от натурални етерични масла, които имат успокояващо действие, правят кожата нежна, гладка и мека. Безспорно решението за кожните проблеми ще откриете в натуралното подхранващо масло, което има противовъзпалително действие.

С колекцията от натурални козметични продукти за тяло от BenePura ще осигурите цялостна грижа за здраве и красота. Изберете качеството и гарантирания произход, които са решаващи за вашето добро самочувствие и настроение.