Защо да изберем модерен спален комплект?

мебели за спалня

Обзавеждането на спалнята трябва да бъде приоритет за всяко семейство, тъй като в тази зона се прекарва значителна част от свободното време. Там не просто спите, но също така се преобличате, съхранявате дрехите си и други лични вещи, оставате на спокойствие насаме със себе си и зоната е важна за истинския релакс. Мебелите, които ще изберете да присъстват трябва да са подбрани с много внимание и вкус, а съвременният спален комплект venus.bg е най-доброто решение. В тази комбинация са включени основните артикули, без които не можете и то съчетани невероятно естетично, благодарение на мебелите произведени в една продуктова серия. Артикулите са с модерен дизайн, качествена изработка и на достъпна цена.

Какви причини карат хората да изберат готов спален комплект?

Ако ви се е случвало някога да търсите мебели за спалнята поотделно, знаете колко трудно и сложно е това. Изисква се много внимание и преценка на отделните модули, за да си подхождат те и в същото време да имате необходимото удобство. Много по-лесно е всичко да бъде купено наведнъж в готов комплект, защото така ще направите само един избор и ще може да се настаните възможно най-бързо в спалнята.

Няма как да стане разминаване и лесно ще прецените от какви артикули имате нужда, тъй като комбинациите са много разнородни. Цената на такъв тип обзавеждане също е преференциална и няма общо с това да плащате стойността на всяка мебел поотделно. Модерните мебели се изработват от надеждни и здрави материали. Те ще ви служат без проблем дълги години, като шкафовете и чекмеджетата притежават механизми за плавно отваряне и затваряне.

Дизайните, в които са изработени спалните комплекти са съвременни и ще отговорят на високите ви изисквания. Venus.bg ще предложи подробности за един от най-предпочитаните си модели. Мебелен комплект Тоскана 2 160/200 см.- Рокфорд хикори натурал/Графит – с LED осветление:

спален комплект
  • комплект Тоскана 2“- готово предложение за обзавеждане на спалня;
  • леглото има повдигащ механизъм за матрака;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см., като за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • има дълга и висока табла с LED осветление;
  • вратичките на гардероба имат плавно затваряне, едната е с огледало.

Комплект, който е много добре комбиниран от професионалисти и ви гарантира удовлетвореност и безпроблемна експлоатация. Дизайнът е модерен и разчупен, за да изглежда стаята красива и да ви създава настроение.

Важно ли е леглото да има повдигащ амортисьор?

Това изключително функционално допълнение ще ви даде удобството да използвате пространството под леглото. Във всяко жилище има множество вещи, за които не намирате място, а раклата под матрака е перфектна за съхранение. Там могат да се поставят неща, които не са ви необходими ежедневно. Те ще бъдат изрядно организирани и няма да ви пречат и да създават хаоса.