Модни тенденции за пролет-лято 2018

Модните подиуми всеки сезон ни изненадват със своя блясък и феерия. С настъпването на пролетта и разсъбличането на връхните облекла все по-често насочваме поглед към тенденциите на водещи дизайнери. Слънчевите топли дни са само повод да се замислим дали не е време да подменим арсенала си от облекла и обувки и да подчертаем уникалния си аутфит. Ансамбъла от модни и актуални облекла безспорно ни води към флоралните принтове, които са толкова актуални напоследък. Да, това е модата от 80-те, но нейния разкош и елегантност има специален провокативен акцент към хората, които имат специален поглед към модните подиуми и актуалните тенденции за сезона.

Връщането на широките панталони, белязаните с големи токи обувки, както и типично ретро стила в облеклото всъщност дава невероятни възможности да намерим удоволствието от това да избираме нови и в крак с модата облекла  обувки. Яркостта, феерията и дори натруфените с панделки и цветя свободни ризи говорят за свободната изява на топ дизайнерите, които днес диктуват правилата в стайлинга. Предимството на доминиращите детайли е в това, че дори да не ги приемате и съчетавате със собствения си тренд, по никакъв начин няма да ви оставят встрани от актуалните тенденции. Ако искате да сте различни, индивидуалисти и в час с топ тенденциите на световните модни сцени сега е момента да се запознаете с най-новите свежи, флорални или дантелени мотиви, които да намерят място и във вашия гардероб.

За да изглеждате стилно дори в ежедневието си можете да се доверите на материи като деним, кожа, коприна, шифон. Високата талия при панталоните отново предизвика интереса на модните гуру. Освен, че подчертава дамските форми този тип панталони са особено удобни за ежедневието. Що се отнася до обувките спортните и по-грубовати варианти се отличават с огромното си разнообразие. Високите и равни платформи отново са хита на сезона и много модни къщи, които определят тенденциите на пазара залагат на този секси тренд.

Очаквайте повече от symbioza.bg!