Какви мебели ще направят спалнята удобна и модерна?

мебели за спалня

Всяко семейство държи на хубавото и качествено обзавеждане, затова и подборът на мебели е толкова важен. Винаги специално място има спалнята, в която прекарвате значителна част от времето си. Тук се приготвяте за излизане, съхранявате дрехите си и си почивате. Интериорът, който сте оформили, ще ви донесе спокойствие и уют. Подходящо е да инвестирате в спален комплект Венус, защото ще получите всички мебели наведнъж. Това е най-бързият начин да обзаведете помещението и да се настанете съвсем скоро. Мебелите се отличават със своята качествена изработка и различни допълнителни екстри.

От какво обзавеждане имаме нужда в спалнята?

Тук мебелировката е класическа и са ви нужни легло, гардероб и нощни шкафчета. Точно поради тази причина производителите са предвидили всички модули наведнъж, организирани в стилни спални комплекти. Елементите се изработват в идентичен дизайн, за да изглеждат красиво поставени един до друг. Лесно ще намерите спален комплект, който да отговаря на изискванията ви, тъй като конфигурациите са много разнообразни.

В някои от тях може да имате голямо легло и компактен гардероб, в други обратното, но при всички положения получавате търсеното удобство. Сами ще определите с какви цветове и с какви декоративни елементи да бъдат новите мебели. За обзавеждането е от значение да е изработен от качествени материали и достатъчно здраво. Всеки потребител очаква стабилност и комфорт при използване на новите мебели. Спалният комплект трябва да е красив, според вашия вкус и да се съчетава с преобладаващите цветове в помещението. От магазин Венус дават един конкретен пример. Спален комплект 160/200 см – Далас – Кашмир/Сиво:

спалня
  • комплект „Далас“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което се състои от легло с две нощни шкафчета;
  • голям гардероб с плъзгащи врати и огледало;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и откриване на подматрачно пространство;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак за размери 160/200 см, като за двулицевия е необходима закупуването на подматрачна рамка;
  • по желание може да поръчате огледало и скрин за да придобие спалнята Ви завършен вид.

Модерно обзавеждане изработено в актуален дизайн и с оригинална цветна композиция.

Каква е ролята на скрина за нашия комфорт?

Мебелите се правят на модулен принцип, което ви позволява при нужда да купите нещо допълнително. Ако в избрания от вас спален комплект не присъства скрин, е добре да прибавите и него. Той не е толкова обемна мебел, но в същото време е изключително полезен. Разполага с големи чекмеджета за съхранение на вещи и дрехи както и с широк плот. Спокойно може да поставите телевизор върху него или да оформите декоративен кът. Скринът ще балансира визуално обемните модули в стаята и ще я направи много по-уютна.