За удобството да имате под ръка практична макси жилетка

макси жилетки

За да изглежда винаги добре всяка дама е наясно, че трябва да обърне достатъчно внимание на облеклото, което носи. Първото и важно нея е то да бъде съобразено с нейната фигура. Тъй като не всички жени се радват на елегантна фигура и има такива, които са с по-пищни форми то това налага и все по-популярната макси мода. Акцента при облеклата специално предназначени за жени с едра фигура е да се подчертае женствеността и дискретно да бъдат прикрити някои от недостатъците, на които дамите не биха искали да акцентират. Предложенията за макси жилетки от Krass Fashion днес могат да се окажат вашето решение да подобрите ежедневния си стайлинг и да се чувствате още по-удобно.

Жилетката – необходимост за дамския гардероб

Връхните облекла, които използваме при хладно или студено време са най-разнообразни. Но що се отнася до жилетките те не случайно влизат в категорията универсални облекла, тъй като действително са изключително практични за използване през различните сезони. Това, което ще подчертаем за тях е, че са идеални за:

  • Пролетни хладни сутрини;
  • Летни нощи;
  • За осигуряване на повече топлина през зимата с носене под п-дебела връхна дреха.

А дамите с макси размери могат да ги приложат и като универсален способ за прикриване едрината на ханша и бедрата, тъй като жилетките от колекцията на Krass Fashion са по-дълги и успешно се справят с поставената им задача. Отлични за ежедневието, за работното място, за носене у дома или на разходка тези функционални модели определено ще се превърнат в любимата ви връхна дреха.

Богат асортимент от кройки и десени

жилетки

Разбира се, че и тук при макси жилетките има на какво да обърнете внимание, ако ви предстои да изберете подходящата. Според поводите, при които ще използвате от виртуалния магазин за практични и елегантни макси дамски облекла представят следния набор от красиви жилетки:

  • Дълги до пода с вталена талия;
  • С къс ръкав и нормална дължина под ханша;
  • С ¾ ръкав;
  • Едноцветни и с флорални мотиви;
  • Тип елек и други.

Хубавото на всеки от моделите е, че може да бъде съчетан с любимата и рокля, панталон или клин. Избирайки макси жилетка е необходимо да се съобразите с формата на тялото и размера, който носите. Магазина предлага широк набор от идеи за вашата стилна визия, така че сега можете лесно да се възползвате с няколко клика за да изглеждате красива и да се чувствате удобно както в ежедневните си занимания така и при официални поводи.