Къмпинг Смокиня – идеалната дестинация за Вашето спокойно и горещо лято

Възможностите за почивка на море у нас никак не са малко. Като се има предвид, че на изток страната ни граничи с Черно море и голям процент от тази граница е осеяна със златисти плажове е предпоставка за много добре развит морски туризъм. Затова от гледна точка на това, че разполагаме с невероятния шанс честичко да отскачаме до морето и да се наслаждаваме на неговите преимущества е причина винаги, когато имаме възможност да се възползваме от това. Естествено, че летния сезон е този, през който потока от туристи по черноморския ни бряг е огромен и поради това, че има удивително красиви места, които си заслужва да бъдат посетени днес ще отскочим до Южното Черноморие и ще ви запознаем с възможностите за настаняване, почивка и забавления.

Крайбрежието край Созопол предлага изключително много възможности за почитателите на къмпингуването. В района се намират едни то най-популярните Каваци, Веселие и Смокиня, които разкриват красотата на девствената природа, съчетана с тюркоазено море и златист пясък. Когато веднъж човек посети тези места наистина остава с впечатлението, че е в рая. Уникално място, природа, спокойствие и релаксираща почивка ви очакват ако изберете да резервирате къща за гости смокиня. Освен типичния за района къмпинг тук има и комплекси, в които можете да се възползвате от удобствата и лукса за вашата невероятна лятна ваканция.лятна почивка

Предимствата на къщите за гости, които се отдават под наем са в това, че те са много подходящи както за големи компании така и са вашата семейна почивка. Триетажните къщички в комплекс Мапи Холидейз например предлагат двустайни и тристайни апартаменти, в които ще се почувствате като у дома си невероятен уют, приятна и отпускаща обстановка – това намира всеки турист, който желае почивката му да е повече от пълноценна. Освен тишина и спокойствие това райско кътче в пределите на страната ни предлага и страшно много възможности за забавление. Известен със своята история и антични изкуства Созопол е на няколко километра от къмпинг Смокиня и гостите на Мапи могат да посетят забележителностите  с компанията на атракционното влакче, с което да попътуват. За децата това е невероятно преживяване. Широката плажна ивица предлага не само възможност да се сдобиете с шоколадов тен, но и да се забавлявате с всякакви водни атракциони и игри на открито.

В къщите за гости наистина можете да си починете добре. Комплекс Мапи ще ви осигури прекрасни условия за вашето горещо лято. Направете вашата резервация сега и вземете своя подарък изненада! Очакваме Ви!