Как бързо да изберем подходяща кухненска маса

кухненска маса

В голяма част от жилищата кухнята и трапезарията се намират в едно помещение и масата служи много често като помощен работен плот. От този артикул очакваме много, така че щом дойде моментът да го подменим и да изберем нов, трябва да подходим внимателно и да открием перфектния модел. Тук на помощ идва богатия асортимент, който е приготвил за вас онлайн магазин https://www.venus.bg/маси-за-кухня. Качеството на артикулите е безспорно, а от вас се иска да прецените кой от тях ще бъде най – функционален за вашия дом.

Кои са най-важните параметри при избора

В зависимост от размера на помещението в което ще бъде поставена кухненската маса, тя може да бъде с разтегателен плот, може да бъде ниска с повдигащ се плот и разбира се да е изработена от най-различни материали. В случай, че използвате повърхността ѝ като помощно работно място е добре да помислите за материал устойчив на надраскване и други механични повреди. Тук ще споменем три важни критерия за избор:

разтегателна маса
  • Материалът за изработка – редно е да се съобразите с останалите артикули в помещението и да съчетаете материала на новата кухненска маса именно с тях. Голяма част от клиентите предпочитат дървесината като най-устойчив материал, внасящ уют и топлина. При едно модерно обзавеждане ще бъде по-удачна например стъклената кухненска маса, но при всички положения търсете здравина и стабилност;
  • Формата – най-разпространените модели са правоъгълните, тъй като на тях могат да се настанят повече хора и плота им е много удобен. Кръглите от своя страна са подходящи за малки помещения, като те са интимни и уютни, но не са удобни за много хора. Елипсовидните модели също са добър избор, нямат остри ъгли и се срещат много разтегателни видове;
  • Размерът – винаги се съобразявайте с капацитета на помещението като не забравяйте да оставите достатъчно пространство за преминаване около кухненската маса.

Ако спазите тези съвети няма да се затрудните в откриването на перфектния модел, който чудесно ще се впише в интериора на вашия дом.

Защо да направите покупката от интернет

Хората се оплакват все по-често от липса на свободно време, а избирането на нови мебели определено отнема от него. Този проблем може да бъде разрешен  лесно като решите да купите кухненска маса от интернет магазин. Venus.bg ви дава прекрасна възможност да намерите нещо ново и функционално, което е същото време ще бъде и на достатъчно достъпна цена. За разлика от физическите обекти, онлайн търговците могат да ви гарантират истински намаления, благодарение на които ще имате по-висок клас артикули за по-скромна сума. Огромно предимство е и това, че можете в удобно за вас време да разгледате моделите и да прецените всички параметри.