Има ли причина да използвате кремове ВИШИ?

козметика

В ежедневна рутина следа да се превърне грижата за кожата на лицето. Това е една от най-уязвимите зони предвид това, че е изложена на сериозни атмосферни въздействия. И ако до около 25 годишна възраст не сте имали повод да третирате лицето си с друго освен с деликатен тоник за почистване или мицеларна вода то след този период се налага да подходите с особено внимание. Имайте предвид, че загубата на влага и липсата на оптимална хидратация са в основата на това да се забърза процеса на стареене клетките. А от това кожата увисва, губи обем, повяхва и посивява. Но днес имаме точното решение за вас, а именно виши кремове – https://aptekifenix.bg/kozmetika-grizha-za-litseto/kremove-vichy.

Козметика от дебрите на природата

Почитателките на висококачествената медицинска козметика добре познават гамата продукти на френския бранд. Идеята е не просто да се създаде една благоприятна формула за хидратиране на кожата, а да се гарантира регенериране, подмладяване, изглаждане и елиминиране на несъвършенствата.

Не случайно дефинирахме кремовете и цялостната козметична колекция на Виши като продукти, които водят началото си от дебрите на природата. Това е така, защото тайната, основна съставка, която се влага в производството на френските лаборатории е фокусирана именно върху термалната вода, която идва от 4000 метра дълбочина. Продуктите са уникални, тъй като съдържат 15 природни минерала, които са изключително ценни и осигуряващи на кожата:

 • Жизненост;
 • Тонус;
 • Регенериране на клетките;
 • Естествено подмладяване;
 • Елиминиране на несъвършенствата;
 • Подхранване.

Ако искате да се радвате на здрава, млада и защитена от вредни въздействия кожа то със сигурност имате причина да опознаете формулата в кремовете Виши, които имат способността да ви осигурят точно онова, от което се нуждаете – здраве от природата.

Видове кремове Виши, грижещи се за женската красота

Запознати сте навярно с трите основни вида продукти, които задължително трябва да използвате в рутинната грижа за кожата. Това са:

 • Дневен крем, който създава естествен щит срещу замърсявания и вредни влияния, ускоряващи процесите на стареене;
 • Околоочен крем, който представлява специална формула за подхранване на деликатната нежна кожа около очите;
 • Нощен крем, чиято съществена роля е съобразена с това да се постигнат отлични резултати по отношение на успокояването на кожата и регенерацията на клетките и тъканите.

Разбира се преди да се нанесат тези козметични продукти е от съществено значение да се вземат под внимание някои основни особености, които са свързани с това да бъде почистено лицето от грим или замърсявания. Важно е да спазите тази максима за нанасяне на крем и друга подхранваща козметика камо и единствена на чиста кожа, тъй като само така бихте могли да се погрижите оптимално ефективно за лицето си.

Моделирай кожата си според нейната специфика и нужди

околоочен крем

Всяка изминала година ще откривате настъпващите промени в кожата на лицето си. Те са свързани с естествени процеси, които са неизбежни, но пък за сметка на това могат да бъдат забавени от гледна точка на отпускане, поява на пигментация, загуба на цвят, сухота.

От Виши представят изключително богата серия от кремове, които наистина се отличават със своите невероятни качества. Едни от най-добрите колекции, които са с доказана ефективност и се радват на невероятна популярност сред дамите по света са:

 • AQUALIA THERMALE RICH за оптимална хидратация;
 • LIFTACTIV B3 ANTI-DARK SPOTS SPF50 – продукт против хиперпигментация и бръчки;
 • LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST SPF25 против несъвършенства;
 • LIFTACTIV CxP PNM дневен крем НК;
 • NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE – козметична серия за жени в менопауза;
 • ВИШИ SLOW AGE EYES е околоочен крем против стареене и други.

Определено продуктовата гама на френските лаборатории с основание привлича вниманието ви, тъй като разполага с високотехнологична, качествена, природосъобразна козметика, създадена по специални патентовани формули.