Къде се прави кремация на домашен любимец във Варна?

Ако търсите крематориум за домашни любимци във Варна, няма да откриете много опции. Добрата новина е, че се появи база на Petcremation, които ще ви предложат кремиране на куче, котка, заек или друго животно. Техният крематориум се намира в гр. София, но гражданите на Варна могат да се възползват от транспортни услуги за извозване на трупа.

На кого да се обадим за кремация на домашни любимци?

В случай че търсите услугата кремация на домашни любимци Варна, то тогава можете да посетите сайта на Petcremation.eu, където ще намерите контактна форма за запитвания и телефон за връзка. Служителите на крематориума реагират до 2 часа на вашите повиквания и ви осигуряват превоз до столичния крематориум, където ще бъде извършена кремацията.

Фирмата работи от 9:00 до 17:00 ч. във Варна и обработва бързо вашите заявки. Вие може да се възползвате от индивидуална или групова кремация, в зависимост от предпочитанията ви. При положение че изберете индивидуална кремация, вашето животно ще бъде кремирано самостоятелно и е позволено да присъствате на място в крематориума, ако имате желание. В цената на индивидуалната кремация влизат ковчег / урна и транспортните разходи.

Груповата кремация се извършва в компанията на други животни и се използват разделители, за да получите пепелта на вашия домашен любимец. Тази услуга е по-евтина, но няма да имате възможност за присъствие на кремирането. Вие обаче може да получите видео запис от кремацията, като видеото се заплаща отделно. Ковчегът и урната също не влизат в цената.

Можем ли да имаме доверие на Petcremation във Варна?

Да, този бранд принадлежи на фирма „ЕКОМАТ“ ООД, която е сред първите, които въвеждат услугата кремация на домашни любимци. Техният крематориум в гр. София е най-посещаван и имат много доволни клиенти. Фирмата се грижи за това да изпратите любимото ви животно във вечността, като всичко се прави от интелигентен и обучен персонал на най-високо ниво.

С напредъка на времето Petcremation се наложиха в България и станаха предпочитаният крематориум за домашни любимци. Това не е никак случайно на база упоритата им работа и удобствата, които дават на клиентите си. С други думи, всичко ще стане бързо и безпроблемно, за да намалите поне малко страданието си в този тежък за вас период.

Обобщителни думи

Сега вече знаете, къде се прави кремация на домашни любимци във Варна и можете да се възползвате от услугата, за да се сбогувате с любимото ви животинче и да го оставите да почива в мир. Надяваме се, че статията е била полезна за вас и ви желаем светло бъдеще.