Как да изберем красив комплект за детска стая

мебели за детска

Всяко дете заслужава да има хубаво обзаведена стая в която да прекарва свободното си време. За малчуганите е от особено значение да растат в красива и уютна среда, която ги предразполага към забавления, креативност и мечти. За да подарите нещо подобно на вашето дете, трябва да подберете подходящото обзавеждане. Днес мебелите често са организирани е комплекти, което ги прави много по достъпни и красиви. Модерно детско обзавеждане https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти и правилното решение, ако искате бързо да промените интериора и да го направите специален.

Какви артикули е важно да притежава комплектът за детска стая

Всеки родител се стреми да подсигури безопасност и комфорт на своето дете. Това обаче е свързано конкретно с обзавеждането което ще поръчате. Всеки артикул трябва да е обмислен внимателно и да бъде поставен на подходящото място, за да изпълнява своята функция. Най-голямо значение отдайте на леглото, защото сънят е от изключително значение за здравето на малчуганите. То трябва да е съобразено с възрастта на детето и да бъде с подходящ размер. Комплектите обикновено включват достатъчно голям гардероб, за да подредите дрешките, бюро, шкаф и етажерки. Измерете свободното пространство и определете къде ще стои всеки елемент, за да изглежда помещението стилно. Тъй като модерните комплекти за обзавеждане на детска стая са на модулен принцип, може да добавите и скрин, който ще ви позволи да имате още допълнително място за подредба. Venus.bg препоръчва – Комплект мебели Куин 90/200 – с включен матрак и подарък възглавница:

обзавеждане за детска
  • Модел „Куин“ е елегантно и функционално решение за обзавеждане на детска стая на достъпна цена;
  • Този вариант е съставен от детско легло с матрак 90/200 и табла;
  • Гардероб с две врати с огледало;
  • Нощно шкафче;
  • Бюро, шкаф и етажерки. За изработката на модела се използва висококачествено ПДЧ 18 мм.

Прекрасен пример как с един комплект може да мебелирате функционално и красиво стаята.

Какви са плюсовете на материала ПДЧ при изработка на мебели

В модерното мебелно производство се използват най-вече MDF и ПДЧ плоскости. Тяхната цена е доста по-ниска от тази на естествената дървесина и това ги прави перфектен заместител. Малчуганите се радват много на красиви декоративни мебели в различни цветове. Подобни артикули лесно могат да бъдат изработени от ПДЧ материал, който освен това притежава и ламинирано покритие, за да се почиства и поддържа по-лесно. То му придава гланциран ефект с който изглежда винаги модерно и елегантно. Изберете обзавеждане изработено от ПДЧ, за да сте сигурни, че детето получава най-доброто.