Как да защитите детската кожа от вредни въздействия?

хигиена на бебето

Качеството на живот, който осигуряваме на децата е от първия ден на раждането им. То се изразява в различни видове грижи, които включват хранене, хигиена, защита на кожата от вредни влияния. Едно от предизвикателството, с което всеки един родител се сблъсква са именно дерматологичните проблеми, които предизвикват сърбеж, дискомфорт, болка. Приоритетно в такива случаи е да се подходи отговорно и да се инвестира в такива продукти, които са в състояние да подсигурят естествена защита на деликатната бебешка и детска кожа за да я предпазят от дерматологични раздразнения.

Улеснение за родителите при отглеждането на децата

Правилната подготовка и употребата на продукти, които са предназначени да улеснят отглеждането на вашите съкровища предлагат от Мустела. Бранда е сред водещите партньори, на които се доверяват милиони родители по света в грижа за детската кожа. Определящото при инвестирането в подходящата козметична серия продукти е да се покрият в оптимална степен нуждата от естествена защита и изграждане на щит срещу редица неблагоприятни въздействие както на околната среда така и от патогени.

Зачервявания от пелени, ранички от дрехи, сърбеж от студеното време, прекалено дехидратиране след къпане, ухапвания от насекоми и други неблагоприятни въздействия могат да нанесат значителни увреждания на детската кожа. Затова отговорните родители следва да бъдат подготвени с козметичната серия на Мустела, чиято задача е да:

 • Елиминира патогените;
 • Предостави отлично функциониране на кожата;
 • Да осигури най-добра защита от зачервявания и дерматити;
 • Да хидратира и успокои раздразненията.

Спектъра от продукти са фокусирани върху това да се използват само натурални съставки, които не предизвикват кожни алергии и възпаление. Именно специалната иновативна формула на гамата решения позволява да се постигне оптимална удовлетвореност при осигуряване на ефективна, сигурна и безопасна грижа за кожата.

За спокойствието, че сте избрали онези козметични продукти, които ще допринесат за здравето на детето ви и ще улеснят максимално отглеждането му има защо да се доверите на бранда Мустела.

Уникална експертиза в грижа за детската кожа

https://aptekifenix.bg/mama-i-bebe-bebeshka-i-detska-kozmetika/mustela-bebe

Комбинацията от ноу-хау и опита на неонатолози са в основата на това днес родителите да разчитат на козметика с изцяло растителен произход, който да бъде използван като решение за създаване на безпрецедентно здраве, защита и сигурност. Моделирайки най-добрата формула, с отлична поносимост от бебешката и детската кожа се оказва ключа към трайната бариерна функция на кожата.

Една от активните съставки, която участва в създаването на тези продукти е авокадото. Но не всеки плод би могъл да се вложи в козметичната серия от почистваща, хидратираща и защитна козметика. От Мустела използват специален сорт органично авокадо, което се отглежда в сърцето на Перу. Компанията има сключени договори с производители, които са сертифицирани и отглеждат основната съставки при специални условия, които не включват използването на пестициди и препарати за растителна защита. Само така се гарантира, че захарите, които е извличат от авокадото отговарят на най-високи изисквания за да предоставят на детската кожа изключителен потенциал да здраве и защита от дерматологични проблеми.

Уникалната експертиза се състои в:

 • Защита на околната среда;
 • Прилагане на добри земеделски практики;
 • Изграждане на партньорства в полза на детското здраве;
 • Производство на суровина, която е предназначена да подсигури подобряване защитната функция на кожата;
 • Гарантира се отлична поносимост и нулеви алергични реакции.

Определено си струва да опознаете серията продукти на Мустела отблизо така, че да си гарантирате спокойствие при отглеждането на вашите съкровища.

Необходимите продукти за ежедневна грижа

Серията от продукти, които ви очакват в продуктовия каталог на бранда е разнообразна. За естествена защита, ефективно функциониране и осигуряване на естествен щит срещу патогени можете да изберете измежду,:

 • Витаминен защитен крем;
 • Измиваща нежна пяна за коса и тяло;
 • Олио за суха кожа;
 • Продукти заслънцезащита;
 • Спрей при ухапване от насекоми и други.

Подсигурете си най-доброто за да сте спокойни за здравето на най-малките.