Как да изберете правилния счетоводител?

счетоводство

Избирането на счетоводител е сложно и отговорно решение. Изключително определящо е за всеки бизнес да може да разчита на конфиденциалност, коректно и професионално отношение. Разбира се хора, които не са се занимавали с предприемачество не са особено наясно с това на какво да акцентират при инвестиране във външна услуга. За тях в днешната тема ще предоставим няколко важни съвети, които се отнасят до това да се подобри бизнес средата и да се възложи финансовата отчетност на фирми, които са наистина доказани в предоставените от тях услуги. От счетоводна кантора K & G Finance съветват своите клиенти да обърнат внимание не на ниските тарифи, които им се предоставят, а на пакета от финансово – правни услуги, които биха били полени за просперитета на дейността им.

За нуждата от счетоводител

В динамичния свят, в който живеем всеки търси решение за развитие на собствен бизнес. Да си предприемач не е лесна задача и определено е свързано с огромна отговорност. Спецификата на дейността, която развивате обаче е показателна за това, че имате на фокус няколко основни опорни точки. Това са:

 • Бизнес идеи;
 • Среда за реализиране на бизнес плана;
 • Финансова дисциплина;
 • Постигане на печалба.

По отношение на последните две пера определено имате нужда от ефективно и сигурно счетоводство, което е базирано на реално развиваната от вас дейност. Ако няма кой да извършва отчетността то не биха били ясни реалните резултати от приходите и разходите на вашата дейност.

Използването на готови счетоводни продукти, които да се опитвате сами да управлявате могат да не бъдат съвсем коректни. Необходимо е на база спецификата на бизнеса ви да се изработи сметкоплан, по който да бъде извършено точно и коректно изчисляване на всички приходи и разходи. Именно добрия счетоводител в случая е в основата на това да имате яснота как се развива бизнеса ви и какви промени е необходимо да предприемете за да постигнете по-добри резултати.

Кратко ръководство

бизнес

Следва да се запознаете и с някои основни аспекти, които се отнасят до това да се инвестира в услуга, която напълно ви гарантира коректно, професионално и конфиденциално отношение. Перспективите, които стоят пред вас са напълно постижими стига да имате ясни цели и да разчитате на пакет счетоводни услуги, които са индивидуално ориентирани спрямо нуждите на бизнеса ви.

За да сте сигурни, че ще направите правилния избор то определено имате на разположение няколко опорни точки. Те се свързани с:

 • От колко години съответната компания е на пазара на финансовите услуги;
 • С какъв ресурс експерти разполага счетоводната къща;
 • Какви условия предлага на клиентите си за обработка на документите;
 • Кои са основните клиенти на фирмата;
 • С какъв пакет услуги привлича вниманието на определени бизнес сектори;
 • Има ли препоръки от доволни клиенти;
 • Къде се намира офиса на счетоводната кантора и дали е в близост до основни институции;
 • Работи ли кантората онлайн и извършва ли представителство на фирми.

Това са основните въпроси, които биха ви насочили към това да се възползвате от услугите на коректна финансова кантора. Не случайно споменаваме името на счетоводна къща K & G Finance. Компанията разполага с отличен екип от професионалисти, експерти в областта на предоставянето на правна консултация, счетоводни услуги, ТРЗ услуги както и други, които са свързани с улесняването на вашите индивидуални бизнес дела. Именно ролята на коректната счетоводна услуга е в основата на това да можете да разчитате на отличен потенциал от подобряване на вашата дейност и нейното разширяване с цел достигане до добри обороти и печалба.

Набор от услуги

Определящо е както вече споменахме какъв е основния пакет от услуги, на който можете да разчитате от дадена счетоводна къща. Във всяка една сфера има професионалисти, експерти и доказани специалисти, от които да се възползвате. За да сте изрядни пред НАП и НОИ, за да можете да си подсигурите една отлична бизнес среда е важно на кого ще поверите финансовата отчетност на компанията си. За да сведете грешния избор до минимум това, което следва да направите е да се фокусирате върху екип, който предоставя пълен набор от услуги, касаещи:

 • Текуща финансова отчетност;
 • ТРЗ;
 • Регистрация на фирми;
 • Закриване и заличаване на фирми;
 • Правна консултация;
 • Регистрация на търговска марка;
 • Подаване на годишна данъчна декларация;
 • Деклариране на недвижим имот и други.

Решаващо е да се вземат под внимание списъка с предоставени услуги, тъй като именно от това зависи реалната формула за ефективност, удовлетворение, качествено и професионално обслужване. Разбира се, че когато търсите възможност за развитие на бизнеса си то на фокус за всички онези аспекти, които са в основата на избора на доверена счетоводна къща.

Само опита, уменията и квалификацията биха ви гарантирали отлично развитие на бизнеса ви. предвид високите изисквания, които и вие поставяте си струва да се възползвате от екипа на счетоводна кантора K & G Finance. Изберете сигурния начин за просперитет и професионално отношение към финансите на фирмата си.