Защо да поверим безопасното пътуване на гуми Riken?

За да се насладите на хармонично и комфортно пътуване, съчетано с безупречна безопасност е важно да се обърне сериозно внимание на автомобилните гуми. А на нашия пазар определено има редица брандове, които се ползват с уважение от страна на шофьорите и наистина те залагат при всякакви ситуации на тях. Едни са скъпи, други евтини, други пък са среден клас бюджетно решение, с което действително успявате да допринесете за спокойствието си по време на път. Въпросът е обаче на какви гуми да заложим и на коя марка да поверим безопасността при подмяна на старите уми с нови. Голяма част от водачите биха предпочели наистина да изберат такива гуми като марка, от които са останали доволни. Но ако преди сте имали достатъчно финанси и сте си позволи този лукс то сега вероятно ще се наложи да направите компромис с цената. Но запомнете, че това не  бива да бъде за сметка на качеството, стабилността и доверието в превозното средство.гуми

Ето я причината днес да предложим един доста приличен вариант, с които определено ви гарантираме, че ще останете максимално удовлетворени. Гамата продукти на японската компания Riken преминава през редица изпитания на пазара. През осемдесетте години на миналия век обаче американския концерн Michelin закупува бранда и започва да произвежда клас гуми, които са предназначени за средностатистическия потребител. Това налага производството на гуми Riken да бъде изместено в Европа, което на практика дава ясна заявка за това, че гумите ще бъдат налагани на тези световни пазари, които между впрочем разполагат с огромен потенциал. Много добре се приемат гуми Riken особено като една от марките на световната компания, ползваща се с изключително доверие при производството на автомобилни гуми Michelin. Особеностите, които правят Riken предпочитани е това, че те се представят като икономичен клас продукти, които са общодостъпни, но по нищо не отстъпващи на останалите свои събратя, произвеждани в заводите в САЩ.

Riken все още продължават да се изработват в Япония, но онези, които се предлагат на европейския пазар са произведени в завода на компанията, находящ се в сръбския град Пирот. Имайки предвид традициите на Michelin и модернизирането на производствените бази то тук в Пирот освен Рикен се произвеждат и други гуми от портфолиото на американската компания, а именно Корморан и Тайгър. Идеята всъщност на това в европейския завод да се произвеждат и гуми Riken се дължи на факта, че европейския пазар има нужда от качествени гуми, които обаче да се предлагат на добри цени и да се превърнат в масови за средностатистическите потребители. Ето така Michelin успява да завладее реално световните пазари за гуми като залага на различни свои марки, които да са достъпни за клиенти от различен социален клас.

А в основата на търсенето, което провежда българския шофьор е това да си осигури висок клас автомобилни гуми, но такива, които определено би намерил на цени, които напълно да отговорят на неговите нужди. А Michelin чрез автомобилните гуми Riken определено внасят една доста ефективна пазарна политика, на която като шофьори, търсещи качество и разумна цена бихме се доверили. А всъщност качествените показатели на тези автомобилни гуми са доста функционални, което дава заявка за гарантирано качество, стабилност на пътя и безопасност дори при по-екстремни условия. Ако се спрете на тази марка гуми имайте предвид, че на нашия пазар има доста търговци, които предлагат такива, така че сондирайте мнения и цени и изберете онези, които действително биха били финансово годни и за вашия джоб. В онлайн магазин Gumicon ви очаква многообразие от размери зимни и летни гуми на марката Riken, които ще ви гарантират спокойствие и сигурност на пътя. Добри цени, изгодни оферти, качествени гуми – едва ли имате нужда от друго доказателство за това още днес да изберете магазин, на който да се доверите.