Екперти в помощ на проектиране на интериорен дизайн на малък апартамент

Множество са грешките, които се допускат при обзавеждането на малък апартамент. С оглед на това да търсим всичко онова, което е необходимо за пълноценния ни престои в жилището сме склонни буквално да наблъскаме всякакви мебели и така да претрупаме, че да е трудно двама души да се разминат свободно. Не превръщайте малкия си апартамент в коридор, а се погрижете да изглежда като очарователно и симпатично метсенце, изпълнено с уют и топлина. Как да го постигнете. Решение днес ни представят експертите по идеи за интериорен дизайн на малък апартамент от Моми Студио.

Трикове, приложими при декориране и оборудване на малки пространства

Жилище с чиста площ от 60 квадратни метра се води двустайно. В две стаи да разположите зона за спане, трапезария, готвене, посрещане на гости е сериозно изпитание, нали! Всъщност, ако заложите на професионалната подкрепа на специалистите от Моми Студио ще се изненадате как дори тази мини квадратура би се оказала наистина удивителна творческа реализация, в която ще ви бъде повече от приятно.Интериорен Дизайн

На първо място за да отговори на очакванията на своите клиенти от Моми Студио залагат на техните виждания и основни приоритети. И след като имат визия за това какво най-често обитателите обичат да правят се пристъпва към онези трикове, които наистина могат да позволят доста по-ефективно и елегантно оформление като:

  • Избиране на оптимално свежи тонове за стените, които отварят стаите и ги правят по-просторни;
  • Добавяне на огледални детайли от типа на гланцирани мебели, мебели с огледала и витрини;
  • Комплексни за ползване мебели – такива са разтегателния диван, масата с разтегателна функция, шкаф с изтеглящ се плот за ползване като работно бюро и други;
  • Намаляване на декорацията. Предвид това, че българина обича да кичи с възглавчики и каренца то тук съвета на Моми Студио е да ги загърбите, защото те създават усещане за претрупаност. Доста внимателно се подбират декорациите за малките апартаменти, което цели интериорен дизайн, която е насочен към свободата.

За изтънчен и модерен интериор на малък апартамент не се колебайте да наемете професионалистите от Моми Студио.