Дълготраен грим – сбъдната мечта за всяка жена

Въобще не са малко жените, които желаят трайно да разрешат проблемите си с гримирането. Козметичните процедури, на които се подлагат са наистина многообразни, но не всяка една от тях разполага с максимално дълготраен ефект. Но в зората на технологиите определено няма как да подминем развитието на перманентния грим и наистина невероятните ефекти, които оставя върху лицата на дамите. Процедурата е изключително близка до татуирането, тъй като в кожата се инжектира пигмент. Но в основата на този тип татуиране стои безопасността и не доживотно изписаните вежди, устни или очна линия, за които основно се прилага тази процедура. Днес посещаваме един от утвърдените салони за перманентен грим София за да получим от дипломиран дерматолог  и козметик наистина адекватна и коректна информация по отношение на това какво представлява перманентния грим, какви са недостатъците и дали за всеки тип кожа ми могъл да се приложи.грим

На въпроса какво е перманентен грим и правилно ли е да се свързва тази процедура с микроблейдинга нашия консултант споделя, че наистина като една доста модерна терапия за подчертаване на основните контури на лицето в София интереса е изключително висок. Перманентния грим е максимално безобидна и безопасна процедура, която действително работи на принципа на татуирането, но тук акцента е в това, че боята, която се ползва е на растителна и минерална основа, което на практика намалява риска от появата на алергични реакции. Освен това практиката показва, че това не  е грим, с който ще живеете вечно. Поради това, че се впръсква в най-горния слой на дермата реално с времето пигмента изсветлява и изчезва. Между 2 и 5 години е дълготрайността на този грим като имайте предвид, че за да се поддържа е правилно да се посещава козметичен салон, в който да се тонират избледняващите части.

Ако и на вас вече ви е писнало да прекарвате с часове пред огледалото и да се опитвате с молив да си направите две еднакви вежди, до контурирате устните си и да ги направите по-плътни и сочни, ето че в София имате шанс да разрешите ежедневните си неволи и то за доста дълъг период от време. Перманентното гримиране представлява вид изкуствена пигментация, при която чрез инструмент за контролирано впръскване се вкарва боя за да се подчертаят контурите на лицето. Процедурата е особено подходяща за оформяне на вежди, устни и очна линия. Методиката е супер ефективна и действително резултатите са впечатляващи, а освен това и мигновени. Задължително е при предприемане на такава козметична процедура да имате предвид, че опита и компетентността на козметика са от водеща роля. за да няма последващи проблеми и да се появят нежелани реакции то ето ви повод да се замислите къде в София ще си направите перманентен грим. Този вид терапия не е вредна и определено е безопасна за вашето здраве като още веднъж подчертаваме, че е важно да изберете специалист, който разполага с опит в ползването на специализираната техника за извършване на пигментирането.

Много дами свързват микроблейдинга с перманентния грим. Ефекта от двата метода е почти идентичен, но методиката на прилагане е различна. Докато при перманентния грим се ползва специален апарат за контролирано нанасяне на пигмента то при микроблейдинга се залага на ръчното третиране. С оглед по-високото нива на безопасност все повече професионалисти предпочитат да работят с апаратура, която да им гарантира, че наистина клиентите им ще получат ефективност и невероятно дълготрайни резултати.

Цената е следваща точка, която няма кака да пренебрегнем. Ясно е, че в столицата има редица козметици, които държат на своята репутация, качество на метода и работят с наистина добри пигменти и техника. Тук цените варират между 300 и 400 лева, но определено ви гарантираме пълна удовлетвореност и високо ниво на обслужване.