Добавки за цялостна грижа за здравето

добавки

И цинка и селена са от микроелементите, без които наистина няма как да бъдем в отлично здраве. Не случайно препоръките на лекари са свързани с това да се храним здравословно и балансирано за да можем да си гарантираме набавяне на ценни хранителни вещества, които да подобрят имунитета и да се погрижат за правилното функциониране на органите в тялото. С хранителни добавки цинк и селен в bulvit.com Bulvit.com разполагате с възможността да се възползвате от добри оферти за ежедневна грижа както за физическото така и за психическото здраве. Днес ще се посветим на това да изложим най-главните ползи от това да използвате висококачествени продукти изцяло произведени с натурални съставки.

Роля на селена

За младежки вид и остър ум – не вярвате ли, че минерала има силата да се грижи за перфектното ви здраве, а освен това да е причината дори н 60 да имате сили и енергия като 25? Всъщност именно мощните антиоксидантни сили, които има селена е в основата на това да се забавя процесът на стареене на клетките. А това безспорно има редица приоритети за здравето като:

  • Намаляване на повяхването на кожата;
  • Изглеждате по-млади;
  • Организма е тонизиран и енергизиран;
  • Мозъка работи така, все едно сте с поне десет години по-млади;
  • Косата е буйна и жива;
  • Появата на бръчки е процес, който е забавен.

Разбира се, че когато се говори за хранителни добавки е добре да се търси правилната формула, която да има комплексно значение за здравето т.е. едновременно да се грижи за доброто ви самочувствие както и за стабилното физическо състояние и силен имунитет.

Комбинирайте с цинк за по-добър ефект

хранителни добавки

Хранителните добавки с цинк и селен в Bulvit.com както можете сами да се уверите са доста разнообразни. Формулата се оказва достатъчно успешна за да бъде това от добрите и приоритетни комбинации, които имат силата да се погрижат за добър имунитет. От решаващо значение е приема на микроелементи да бъде балансирано и в съответните нормирани граници. Точно затова е необходимо при хора, които са предразположени на чести боледувания, а освен това са в рискова възрастова група да добавят към дневното си меню най-добрите предлагани на пазара добавки.

Добавен към селена цинка се грижи за:

  • Повишаване на имунитета и бързо справяне с вируси и бактерии;
  • Намаляване на умората;
  • Свежда до минимум риска от образуване на инфекции в следствие на респираторни заболявания и други усложнения;
  • Грижи се за репродуктивната функция и други.

С колекцията от хранителни добавки на Bulvit.com можете да посрещнете по-уверени и защитени предстоящите грипни и вирусни инфекции.