Как бързо да изберем удобна дизайнерска секция?

секция

Покупката на нова мебел за дневната винаги е вълнуващо събитие, защото тя ще промени интериора и ще предостави повече удобства. Ако сте решили да си подарите нещо ново и качествено, ви препоръчваме да разгледате холни секции Мебели ВЕНУС. Тези съвременни изделия се изработват в много различни дизайни и винаги изглеждат достатъчно функционално. Наличието на подходящи шкафове и отделения за вещи е задължително, защото от тази мебел очаквате най-вече пространство за подредба.

По какви правила да подберем оригинална и стилна секция?

Повечето хора днес не разполагат с достатъчно свободно време, да обикалят магазините и да търсят съответната мебел. Това е причината те да пазаруват от специализирани сайтове, където има наистина голямо разнообразие. Ако и вие сте решили да направите подобна покупка, ще ви дадем няколко насоки затова как лесно и бързо да откриете вашата секция. Най-важният критерий по който трябва да се ръководите е как ще я използвате и какво очаквате от нея.

Може да ви трябва просто декоративен елемент в дневната с поставка за телевизор или голяма секция с гардероб, шкафове, витрини и други отделения. В зависимост от този критерий ще се насочите към определен дизайн, който ви допада и ще подхожда на дивана и другите артикули в помещението. Съвременните мебели се изработват в разнообразни цветови нюанси, за да направите пространството по ваш вкус и максимално оригинално.

Много от секциите разполагат с LED осветление. То придава определен чар на мебелировката и в тъмната част от деня може да ви създаде повече релакс. Ето и един примерен модел от магазин Венус. Модулна холна секция Сити 9071 – Сонома арвен / Бяло гланц / Сиво кобалт гланц:

модулна секция
  • секция „Сити 9071“ е готов комплект, част от модулна серия „Беста“, осигуряващ всичко необходимо за обзавеждането на Вашия хол или дневна;
  • комплектът включва шкаф за телевизор с падащи врати и ниши;
  • два еднокрилни гардероба с рафтове;
  • шкафче с вратичка и рафтове;
  • етажерка за стена;
  • модулите не се свързват един към друг, което ще Ви позволи да ги подредите по Ваш вкус;
  • за изработката на модела се използват висококачествени МДФ и ПДЧ.

Модерна мебел, която в същото време е и достатъчно удобна за използване.

Защо обзавеждането в цвят естествена дървесина е толкова популярно?

Когато купувате нови мебели винаги обръщате внимание на цветовете, в които са изработени. По обемните артикули привличат вниманието и трябва да са подбрани с много вкус и внимание. Много от потребителите харесват цветовете на естествената дървесина, защото създават най-голям уют и лесно се съчетават с останалите елементи от обзавеждането. Такива може да намерите лесно в търговската мрежа. Има модули в по-тъмни и по-светли нюанси на дървото, за да отговорят на повече клиентски предпочитания.