Луксозни коли на изгодни цени ще откриете в автосалони Капитол

Над 80 % от анкетираните българи са склонни да си купят по-запазена употребявана кола отколкото чисто нова от автосалона. В крайна сметка защо да плащат твърде висока цена при условие, че само след година стойността на превозното средство е драстично по-поносима. Реално това се превърна в практика дори за по-заможните предприемачи, които си поръчват коли, които са максимум година като експлоатационен период и на смешен пробег. Ясно е, че още в деня на излизане от автосалона един чисто нов автомобил губи своята първоначална стойност. Дори да решите да продадете колата след 10 дни то ще се води вече употребявана и цената и пада. Обикновено в западно европейските държави има доста хора, които сменят често луксозните си возила. Това е добре дошло за такива ентусиасти като българите, които са готови да се възползват от приемливата цена, която им се предлага и купуват сравнително нови коли на прилична цена. Тъй като масово у нас се карат коли над десет годишна възраст и прледложенията по автокъщите са меко казано в окаяно състояние то има пазарна ниша именно насочена към по-качествените, луксозни и нови коли. Представяме автосалони Капитол – мястото където автомобилите са специално селектирани  и подбрани.  Прави впечатление, че в каталога от предложения на Капитол основния контингент от возила е в порядъка на 1-3 години от датата на първата регистрация. Това предполага техническа изправност и дори гаранция, която все още е валидна от производителя.коли

Капитол работи с търговци от франция и Германия. Изключително високо качество, лукс и безупречност –  това е основната мисия на автосалоните, в които ще откриете това от което се нуждаете. Време българина да осъзнае, че има нужда от това да шофира качествени коли. Твърде старите, добре експлоатирани по пътищата на Европа изискват доста работа за да се приведат в приличен и изправен технически вид. Колкото по-стара е една кола толкова повече дефекти започват да се появяват. Именно поради това днес е важно да се възползвате от предложението на Капитол и да си изберете превозно средство, което е почти ново, с реален пробег, изрядна документация и с извършен пълен анализ на техническата изправност на превозното средство.

В бранша с употребявани автомобили Капитол е символ на висок стандарт и максимална удовлетвореност на клиентите. Ако търсите за подарък или пък за себе си джип, лек автомобил от известна луксозна марка в автосалоните на Капитол ще откриете най-разумните и ефективни решения. Дългогодишния опит на компанията в областта на вноса на употребявани луксозни автомобили ги е научила, че тук компромисите нямат място. Ето защо още с отварянето на вратата на автосалоните в София, Варна и Германия усещате специалното отношение към вас като клиент и се убеждавате, че това у мястото, от което си струва да си купите кола. За да сте сигурни, че превозното средство отговаря напълно на описанието, че няма скрити дефекти и детайли, които се прикриват от търговеца, вашият избор със сигурност следва да бъде направен в автосалони Капитол.

Услугите, които се предоставят от утвърдените автосалони са свързани не само с безплатна консултация и препоръка по отношение на превозните средства, техните предимства и недостатъци, а освен това можете и сами да си изберете кола от автосалони във франция, Италия, Германия или от друг дилър и професионалистите от Капитол ще с постараят в кратки срокове да извършат внос на колата по поръчка. Това е най-новия хит сред търсещите автомобили, които имат специални изисквания към превозните средства и искат да застанат зад волана на най-удивителното и луксозно возило, което е от лимитирана серия. Доверете се на автосалони с висока репутация, дългогодишен опит и професионално отношение към всеки клиент. Най-изгодните цени и най-качествените луксозни возила ще откриете само в автосалоните на Капитол.