Как да изберте подходящата авто услуга?

автосервиз

Представяте ли си, че в един сайт можете да откриете транспортни услуги, да наемете бус или лек автомобил, да използвате професионален автомонтьор и дори пътна помощ? За улеснение на клиентите си от https://dobrich.tiktaktrans.com/ предлагат пълен набор от дейности, които определено биха ви спестили време и усилия. Когато искате да решите бързо възникналите казуси именно правилно поднесената информация, събрана на едно място е в състояние да реши кардинално проблемите ви. Кои са причините да се доверите на екипа на Тик Так Транс предстои да разкажем в днешната публикация.

Сигурни, качествени и професионално извършени транспортни услуги

Не само в големите градове потребителите имат нужда от помощ в извозването на различни материали, отпадъци, багаж и всякакъв вид друг товар. Ролята на екипа на Тик Так Транс е да ви помогне и улесни в търсенето на подходящата за вас транспортна услуга. Сред набора от възможности, от които клиентите от Добрич и региона могат да се възползват се нареждат:

 • Превоз на товари, които включват и хамалски услуги. Така пестите време и пари за да наемате отделно бригада, която да бъде на точното място и в точното време за товаро-разоварна дейност на транспортираните товари;
 • Транспортиране на багаж при преместване. Хубаво е да можете да разчитате на максимално голямо транспортно средство, в което да бъде побрана покъщнината ви с цел пренасянето ѝ в новото ви жилище;
 • Превоз на специализирана техника. Професионално отношение ще получите в случай, че се нуждаете от транспортиране на всякакъв вид техника, уреди и апарати, които изискват внимание и ангажимент при пренасяне и извозване от един обект в друг;
 • Извозване на битови отпадъци, строителни отпадъци и други при ремонт или почистване на имоти.

Независимо от това дали търсите транспортни услуги за бита или вашата бизнес дейност то с помощта на платформата можете в кратък срок да получите най-изгодни оферти, които да удовлетворят вашите потребности и занимания.

Наем на бусове и автомобили – удобства

услуги с бус

Рент а кар услугите са доста скъпи и ако нямате нужда от дългосрочно използване на услугата то не си струва да плащате твърде високата цена. Но благодарение на възможността за наем на бус или автомобил за използване в пределите на град Добрич сега можете да си спестите куп излишни главоболия и неволи.

За бизнес или лично ползване, за няколко часа или по-дълъг период от време сега можете да разчитате на наем на превозно средство, което напълно до удовлетвори нуждите ви. А причините, които биха ви подтикнали да се възползвате от услугата за наем на лек автомобил или бус могат да бъдат различни. Най-често това са:

 • Повреда на личното ви превозно средство;
 • Не обичате да се возите в градския транспорт и да сте зависими от графика на автобусите;
 • Искате да направите екскурзия до някой от регионите в страна, но не можете да си позволите това с личния си автомобил заради неизправност или не достатъчно добро оборудване;
 • Искате да транспортирате багаж от апартамента си в Добрич до вила извън града и други.

На добра цена за съответния период от време на използване можете да приложите най-добрата оферта, която напълно да ви удовлетвори. Това е все по-често търсена услуга, която би допринесла за осигуряването на отлични условия за пътуване.

Намерете правилния автосервиз

Със сигурност и на вас ви се е налагало да посещавате няколко автосервиза докато намерите този, който може професионално да реши проблемите ви. За да избегнете куп неволи и тревоги тук според спецификата на ремонта имате възможността да:

 • Изберете компетентни специалисти;
 • Да си осигурите прецизно проведени ремонтни услуги;
 • Гарантира се използването само на висококачествени резервни части;
 • Получавате конкурентна оферта, съобразена с естеството на извършения ремонт.

Не губете време и усилия, а посетете Тик Ток Транс Добрич и решете авто неволите си с един клик.