Кои дивани са актуални и предпочитани днес

диван

Изборът на нова мека мебел винаги е вълнуващ, тъй като това е артикул с голямо значение за всяко семейство. От всички помещения в жилището, дневната е тази която ни събира и трябва да бъде обзаведена по най-удобния начин. До голяма степен за това се грижи диванът, на който настаняваме и гостите си. Когато ви предстои да купите нов модел, е добре да се насочите към актуалните предложения онлайн, за да останете наистина доволни. Мебели Венус са се постарали да обхванат различни клиентски предпочитания като дизайн, форма и размери, в което ще се уверите и сами, ако разгледате каталога на търговеца.

Кои модели ще привлекат вниманието ви

Разнообразието от мека мебел е наистина огромно, а за да намерите модел, който да ви харесва е важно той да отговаря на личните ви критерии. Има разбира се и няколко топ предложения като дизайн, които държат първенството сред желанията на потребителите. Това са диваните с лежанка, класическите прави модели и съвременните с различни функционалности.

Всеки от тези варианти има своите положителни характеристики. Ъгловите дивани са много адаптивни и предлагат доста пространство под седалките за съхранение на вещи. От друга страна линейните, като класически дизайн лесно се съчетават с обзавеждането и не заемат много място. Модерните артикули могат да бъдат разтегателни или с други релаксиращи механизми. Определете своя избор, като се съобразите с размера на помещението и стила в който сте обзавели дневната. Магазин Венус ще предложи една идея. Ъглов диван Монако с ракла и функция сън:

ъглов диван
  • ъглов диван „Монако“ ще ви впечатли със стилната си визия;
  • той е подходящ избор за обзавеждането на Вашата дневна или хол;
  • диванът разполага с еластични колани и функция сън с подматрак, за спокоен и пълноценен сън;
  • седалките са от дунапрен с дебелина 10 см. и плътност 25-28;
  •  възглавниците за облягане са с дунапрен и силиконов пух;
  • има и ракла за багаж.

Инвестирайте в мебел, която ви предлага различни функционалности и ще може да бъде използвана рационално в ежедневието.

Защо е важна изработката на меката мебел

От дивана очакваме много здравина и устойчивост, тъй като ще се използва всеки ден интензивно. Конструкцията трябва да е на високо ниво, като е желателно в направата ѝ да е включена естествената дървесина. Друг важен момент е мекотата на възглавниците и седалките, за постигането на която е добре да се погрижат различни като плътност и качество материали. Преди да купите нещо се поинтересувайте от това как е изработено и съберете необходимата информация, за да си гарантирате удовлетвореност от покупката.